【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
First look at Sony's reboot of Spider-Man. Zack Snyder rumored to be the Director.
大家都有互惠互利 你唔俾蜘蛛俠都帶紅佢其他IP嘎?你要知道都有蜘蛛俠Fans為咗睇蜘蛛俠先睇復仇者系列 我就係其中之一 成個Marvel我淨係鍾意蜘蛛俠同鐵甲奇俠 如果無 我根本唔會睇復仇者系列

既然要五五分帳 咁一係以後有蜘蛛俠出嘅電影 Sony都同Disney五五分帳囉 咁就公平嘞 無理由佢分人一半得 人哋分佢一半唔得
呢啲嘢自由意志 我無權阻你 你咪睇其他英雄囉 同埋上集個收尾Sony Picture都一樣可以繼續作落去 請返原班人馬演員拍都仲得 只係唔可以提其他英雄同埋鐵甲奇俠俾佢嘅嘢 本身蜘蛛俠個人設係研究生 佢一樣可以研發好多新裝備去玩去作 同MJ啲感情線又可以有排寫 完全無問題
Ironman 直接交棒比gg仔而家無左gg仔等於無左ironman成個MCU群龍無首,你邊度搵到人擔大旗?Thor?
但係不利觀眾同一眾fans,屌佢老味
Sony搵返Tom holland拍一個平行宇宙都得
我仲等緊蜘蛛俠3嫁屌你老母 啱啱先埋下個咁爆彩蛋 就話退出marvel
mcu果兩集d劇本都唔係好得幾多姐
癡線 兩集d反派都係唔gur iron man
而家睇緊iron man junior?
有啲人錯覺以為sony拍既Spider-Man係唔收得
其實連比人屌既The Amazing Spider-Man 2都收7億幾,
我同你合作我當你收12億好未,55分都係得6億,
sony點解要同你合作,點解要比曬蜘蛛俠既角色你谷大復仇者,
迪迪尼傻撚咗
佢仲要唔止分票房 係其他週邊都分 真係太離譜 同埋蜘蛛俠個IP就好多路線可以作落去 根本唔同其他英雄合作都有排玩 讀完書 就去號角做記者 之後做研究生 再入帕克工業做CEO 真係玩都玩唔晒 仲要分俾Disney
homecoming悶到抽筋 FFM叫做好少少 但都似係消費緊IM多過真係睇GG俠
反而上年套動畫拎埋oscar 完全屌打兩套MCU既GG俠囉
心痛Tom Holland同Tony stark
但有一問題咪係除左CEO基本上都拍過哂
途中仲有好多惡人可以拍㗎嘛 同埋仲可以作埋蜘蛛女 猛毒嗰啲
慘, 明明決戰千里片尾仲留哂伏線, 唔知點收科
ironman翻生自己帶返條主線啦
Sony夠疆咪再reboot過囉
成件事最慘係演員同觀眾
之前先話仔仔要拍豬豬俠到3X 而家咁快可以收工嘆世界
5.5又真係狼死左D,SONY6 老鼠4就差唔多
由不停reboot蜘蛛俠開始,已經係玩9觀眾啦
諗唔到有邊套戲好似蜘蛛俠咁短時間不停reboot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞