【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
咁之前sony拍又唔見咁多人開心?
咁你計咗呢10年cg技術進步未
差成十年都冇好過就死得啦
係咁講carry carry

如果係marvel carry spiderman
點解要特登係CW借佢返嚟做特別嘉賓
之後仲要同sony傾0.5呢個deal?

Spiderman本身人氣就超高
你咪撚on9啦p牌仔
大把戲二十年前既都好高分
batman 0幾年已經9分啦
唔係出黎柒啦
人地唔借GG俾你
連civil war都冇得睇啦
仲要食埋人地隻車

玩具gp d人又屌呢樣嗰樣
又話好鍾意荷蘭仔
我自己覺得最冇特色就係佢
我連佢做乜突然就鍾意mj都唔知
仲可以做IM接班人
駁乜鳩姐
係到死雞撐飯蓋
環球影城冇ironman,因為spiderman個品牌同人氣真係高過ironman
一個咁既品牌要人救?
係到比人屌左成日你唔攰架咩
佢地有冇諗過
呢份咁有不平等條約FEEL既野
迪迪尼都肯簽係咩原因
一樣多有人開心你唔知啫
你分清楚邊個屌邊個未
我好似個正常人同緊個弱智仔講野咁
spiderman人氣高過ironman?
你迷sony都唔係咁痴線下話大佬
係呀 迪士尼一定賺得最多
直頭唔會見到im
係有料就唔使靠spider man啦
仲有咁多英雄 咁執著一個?
如果開緊六合彩,
身邊有條友張飛已經連中左頭4個字,
我可唔可以俾$5去同佢夾份買果張飛?

事實都未認清就出黎學人鳩嗡
覺得屌鳩你就係sony撚
我都話我都想spiderman留係mcu
不過你呢條柒頭講埋d傻鳩柒野要比人屌返幾十頁就肯撚柒定
咁你咪攬著個Batman自high囉
你睇睇依家Batman去咗邊
自己搵例子證明個分廢嘅
0.5都簽 擺到明一定要借到嚟用
明明SPIDEY入番MCU係WINWIN局面都可以比班MCU粉講到係MCU帶挈SPIDEY,無MCU SPIDEY收得皮咁
同支那口交部一樣指鹿為馬功夫真係有番咁上下
SPIDEY唔撚入你MCU電影都大把動畫遊戲可以出,一撚樣大把人買啦
佢地唔係冇諗過
係不願承認,同老共一樣
大家知佢地講緊大話,佢地都知自己講緊大話,不過係要繼續講,吹咩
你鳩嗡唔緊要
又鳩嗡又大聲真係好肉酸
係環球影城出現就代表人氣高
你自己會唔會笑返自己d point
你答我先啦 芝麻街係咪高人氣過ironman呀
佢環球影城都有個獨立區
我淨係見你吹到得marvel寫到劇本喎
好難同你個弱智講野
知識水平唔同
你話十年前既spiderman低分係因為cg問題
我答你十年前既batman一樣高分 同科技無關
你叫我睇下而家既batman
你知唔知自己up緊乜....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞