【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
估唔到事到如今仲有on9迷sony
明明拍左咁多垃圾
請你地食左咁多屎
之前係有計劃用holland拍六集
又多隻屎忽鬼

今晚7點見
屎忽得過你條傻西?
spiderman 2好睇都講得出
其實我鍾意睇amazing spiderman多D打電魔個到正到 個時睇imax睇到呆左 特別係一開頭new York 大街中天空穿梭個幕

想反tom holland 套spiderman反而無咁d咩對特印象深Ge鏡頭 最正個到係FFH 比怪客撚到比火車撞個幕
講真,Sony極限真係73同你分不包括週邊
屌,20年唔係佢救M記,你收左皮
GG幾多fans,sony唔知?
依家拎我隻野擔大旗
我大話話頭頂仲有Sony總公司,你?老鼠嚟炸
仲Sony本身諗住摺左影業佢
果少少錢根係吹下口氣都勁過佢

老鼠班人係眼紅到傻撚左唔識分大細莊閒
已經唔係講錢,係侮辱緊人地

講真,對Fans好撚傷
真心,再re真係唔睇

我覺得咁樣先表達到觀眾對佢reboot咁多次既不滿

瑋係你就搵番第一套個主角再拍過
咪打返自己d對手,之前兩套舊版都無mcu架啦

到時仆直就自然返mcu
係又點
我睇之前洗唔洗查埋tom holland係咪仆街?
要唔要查埋佢食過幾多女呀on9
講得咁好聽
拎我隻野擔大旗?
冇marvel呢隻野仲擔到大旗?
spiderman已經比sony玩到
連熱門野venom都冇人睇
迪士尼你估無錢咩成個fox收返嚟,嚟緊又開disney+,支持老鼠全面收購spiderman版權
邊個捧紅隻野咪邊個做大佬囉
人地做生意 你係到講正義
幾多歲呀on9連登仔
但係個版權Sony真金白銀買返嚟...
睇4D FFH Mysterio個幕同最尾spidey sense都正到痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞