【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
好快有得睇
上年有隻單拖蜘蛛俠game
下年有avengers game
睇下邊邊銷量好d囉
仲有wo,蜘蛛俠係單拖鬥你成個avengers
marvel係咁carry嘅
sony晨早跪咗啦
而家喺到隊晒啲功勞比老鼠
芝麻街係日本人氣高過IM又好撚出奇咩
你訓撚醒未姐其實...
你唔好以為d野比小朋友睇就冇價值啦
你咪問下多人識ironman d定芝麻街多d囉
一個品牌要慢慢浸出黎架
蜘蛛俠一直係一線儲左幾十年fans,ironman先係呢十年上一線
仲好意思同蜘蛛俠比
你係邊度睇到spider man人氣係低
迪士尼呢d仆街真係搞屎棍

btw, #BoycottMulan
咁黑豹係非洲都高人氣過米奇老鼠啦
而家梗係比較全世界啦...
唔好出黎講廢話好冇呀

溝左了
game , multiverse都有排玩
條友簡直同中共一撚樣
收番香港之後話要不是中國香港早就完蛋了
咁撚威咪唔好收囉
又偷換概念
我問佢spiderman人氣高過ironman?
你又問返點解我話spiderman低人氣低

大佬你地一個二個都唔識字咁點討論呀
咁點解咁執著一個spider man 因為受歡迎囉
如果冇用點解要爭
ironman 同 芝麻街
我諗應該成個post得你話 芝麻街人氣高d
其實環球影城係睇個作品電影咩公司
同人氣無關
唔通大白鯊又好高人氣咩
兒登真係兒登
咁都仲有得死頂落去
就講全球都好多人鍾意啦
幾十年前既卡通賣到而家長賣長有
你係hero 迷鐘意就im姐
而家全世界都係hero 迷咩
完全唔覺得芝麻街人氣高過im有咩問題
冇話過spiderman冇用喎ching
不如你睇返上面講咩先
Sony好難唔reboot
我迷spiderman 唔係撐sony

btw因為spiderman受歡迎先會有爭嚟爭去嘅局面

如果佢冇用點解要傾呢啲deal 又要咁緊張擺佢入mcu

咁可有可無嘅話根本0.5都唔使簽
反正最蝕都係mcu
講reboot大師,sony就真係第一
咁一單還一單
同佢講係環球影城出現=人氣高
完係無關
DC先係
兜完未姐 係咪iron man受歡迎過spider man?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞