【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
其實係無阿
賣公仔唔分返俾sony?
唔計 總之sony大仆街
又要分家其實真係好可惜
但係迪迪尼真係咁執著咪買起埋$ony Picture囉
又要度縮但又要賺大錢 邊有你咁著數阿
政策就政府定嘅 錢又係政府出嘅
派4000 仲唔夠?
咁嘅話greedy 嗰個好似唔係政府而係香港人喎!

50/50 賺埋周邊 仲唔係想賺到盡咁係乜?
咁以後周邊一人一半 MCU有GG俠出場既電影票房分番一兩成比sony咁咪公平囉
共產黨?
你想點就點呀依家
無視對錯 盲目支持 仲想人地死
人地係會出錢同設備投資呀
唔係咩都唔做
做生意賺錢咋 建咩設
你同嗰啲藍絲狗一樣 講乜都幫政府黑警嗰啲係到兜
依到好多學生哥
你用我個角色拍其他野 我無收錢
用我色果賣周邊 我無收錢
我用我角色再自己出錢拍電影 你要分我一半 憑咩
如果係咁 你用過我角色賺嘅錢係咪要分埋比我
咁啲周邊Sony有冇得分三成?
都未傾好講到你有份咁
同嗰啲借完錢唔撚還嘅無賴差唔多

豬豬俠係憑我本事借返嚟用落avg 點解要分俾你
0.5 變 3
仲想死撐啲乜
撐老鼠既, 不如諗下:

假如我搵你家母拍AV, 你唔拍, 因為你話有人權拒絕, 我就話你犧牲觀眾利益, 好唔道德, 係霸權主義
到你家母肯拍啦, 一套賺八千萬, 之後我搵埋柒婆+葉劉+何妖一齊拍AV, 仲免費借埋家母一齊拍, 家母既所有商品錢由我袋埋, 結果AV一出, 大受歡迎
家母既獨立電影仲由八千萬票房升做一億二千萬票房
我見到家母獨立票房高左, 就話票房五五分賬, 因為我既劇本好D, 你唔肯, 你真係好冇道德, 你下你既電影幾時玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞