【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
Tom Holland好慘
覺得好唔好睇又要你批准呀傻西,事實就係佢拍成點,都有班人覺得好睇囉。

咁撚把炮幫Disney手買起Sony嘛?
兩個搞成咁,損失最大既一定係觀眾
外國觀眾 一定要比d壓力佢地 如果唔係真係大攪炒...
自己搞就5億同你搞55分得9/2=4.5億,周邊仲要比你賺曬,仲有spiderman個朵係我搞起既製作成本又係我出既,你迪士尼嘔份劇本出黎就話要代4.5億+周邊?師兄你識唔識計數㗎?
點解爛撚到咁仲講得出好似一定有人入場咁
入左Disney好在玩世界觀。

我唔知你點睇,但講真,集集都Ironman ,神盾局,復仇。個創作好侷限囉。

六人組都大把嘢拍。
覺得好睇咪代表你on9囉
鄺jai d書都有人話好睇架
Sinister six 笑撚死人咩
Marvel整到隻vulture 成隻ironman咁啊
比著sony拍咪又係整到on9仔咁
屌原來太空空氣清新機係on9既,曬9我時間⋯大家都唔使同佢嘈啦
同d臭雞啱啱識個有錢佬一兩年就想分人一半身家一樣
果條m撚睇到傻撚左
FFH cost 160 million
Amazing spider 230million
扣返都差幾億啦大佬
呢個真,兩集mcu sipderman既反派都畀人大讚,反觀amazing spiderman嗰d反派
Asm2同venom幾好睇
咁你真係要驗腦
收皮啦屌你 你個plot一定包生仔? Sony自己出資金拍 有spiderman版權 你老鼠出個plot就想食一半 咁到時部戲Tat Q 邊個孭飛? 咪又係Sony 宜家無道德果個唔係Sony 係你老鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞