【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
識揀d現代化投入感高嘅敵人做boss先
等個主角同背景設定穩定先再玩d超現實嘅
sony
咁sony只係同marvel買左拍電影個版權,所以週邊marvel袋哂好正常啫
真係唔怪得老迪可以咁狼死
睇下幾多人係對人不對事
一開始已經假定左 錯果個一定係sony先
屌 嚇死我以為佢真係死咗
我仲走去google
咁sony唔比mavel拍戲谷人氣佢點賣咁多週邊?
根本就係迪迪尼獅子開大口又咁多人唔肯接受現實
佢地唔會理架
總之迪士尼拍就一定好睇
迪士尼獅子開大口但Sony 唔接受就冇道德
完全唔關迪士尼事
係Sony 問題
係sony 仆街
屌原來太空空氣清新機係on9既,曬9我時間⋯大家都唔使同佢嘈啦
幾年後咪知道我係終極戇鳩定係終極天才囉
不過我相信我係前者居多
sony 拍得好觀眾都受益嘅 咁咪希望我跌眼鏡囉

追左成個post,呢一個回覆係你講咁多廢話入面最多道理嘅一個
咁撚巴閉咪買起個版權囉
同上次rdj抬價一樣總有啲傻鳩出嚟話人冇道德
咪同啲藍絲狗一樣 一定係香港人錯先
蜘蛛俠最新票房10億
55分帳,姐係sony得5億
5億自己拍到得喇,洗鬼你老鼠幫手
呀哥你咁似某條on9仔分身
啱呀 版權持有人冇版權㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞