【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
迷sony真係痴線
幾套垃圾可以吹到好壞參半
一套戲正常有人話好同支持係目標
而sony堆垃圾已經離譜到要用好壞參半打飛機
好似考試你以攞五十分為榮咁 cls
果條c兄真係癲得好勻循
走啦屌你老母死傻鳩
有時間幫sony幾套垃圾打j不如燒下野比你老母啦
你老母生著你呢個弱智仔真係慘
就係鐘意奶Ironman鞋底,拎佢d甲打飛機嘛
邊套正睇咪奶邊套囉
好似sony撚咁癲咩
奶垃圾
越睇條友就越膠
柒左又唔認
仲要拋例子拋到咁柒
食屎仔笑人地笑飯
做生意講合約精神,唔係講咩道德
大家唔啱key唔合作,睇唔到有咩不道德
自己想強姦人,仲話人太監,你繼續打飛機啦傻鳩。
有2條傻鳩好好笑係覺得老鼠先拍到好戲。

咪撚應就得,佢地應該日日係度J d 英雄一齊就好正個d毒撚黎。
我唔明套戲點解會咁多人插
又唔係真係咁難睇啩
我都好中意Emma同Garfield
但無論戲入面同現實已經冇得喺埋一齊
(你其實係咪冇睇第二集
第三集冇可能有Emma喎)

佢拍第三集我都唔睇了
我對佢個mj冇興趣
咁你一開始就唔好話全世界都覺得唔好睇啦
柒撚咗就轉風向 話人拎好壞參半嚟打飛機
還我Garfield
你都on撚鳩 宜家見蜘蛛俠電影咁收得 前景又好 先黎話 55分帳 冇咁易蝕本都講得出 仲好似益撚左你咁

即係你公司見今年經濟好 應該會大賺 就同你講 黎緊bonus 唔睇業績出 本來出4個月bonus 宜家唔理業績仆街都fix出兩個月俾你 你會唔會覺得間公冇問題
你睇清楚未呀
好壞參半係我笑鳩你條傻西打j咋
我幾時有認同過呀
tom holland版spidey估唔到係咁既情況下收皮

之後會順應潮流拍黑人版?
第二集根本超班,d特效靚到,人又靚。

M記拍個2套根本不知所謂,成個傻仔跟班咁。
上面就有人係咁話好睇好睇,都唔知睇咩
洗撚你認同咩
好壞參半唔撚係我9up架喎 睇返影評同埋外邊觀眾反應嘅結論嚟

你條垃圾一開始就話"全世界都覺得唔好睇"
我未駁你呢個講法錯囉
事實就無你講到咁差 你唔肯認關我撚事咩
根本兩間大公司為利益爭執,
廸士尼拍完之後又唔係免費俾人睇,
都唔知做乜係要幫住佢,因為佢拍得好睇d?
反正廸士尼大把錢一係連蜘蛛俠個ip都買返返去囉
咪撚應佢地啦,你話講賺錢,佢就講好睇。
你話sony都好睇,又會話同disney拍住上賺錢d

成個on9廢老咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞