【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
我估最後都係老鼠認低威,一來咁樣斷Marvel phase 5計劃,難得有x-men deadpool回歸,少咁件蜘蛛仔,講真肯合作拍成長篇落去我係幾想睇,之後應該去返主軸有報社有綠魔
Sony拎隻ps4隻game做劇本都得啦
依啲Deal最後傾成機會好大....
1+1>2
係後尾點傾分成....
未到真係開拍都會有轉機.....
迪士尼收購埋sony pictures 咪算,橫掂母公司越來越摺
uncle ben係咪又要死了
gg俠 3部曲 同之黎2集係有7至8億票房架 FHH先得11億 一半得5.5億 梗係唔制啦
同意

btw 嘎你老母呀嘎
真係係無邊個舊英雄 好似gg咁紅囉
其實只要觀眾團結話唔撚睇sony拍既佢就一定讓步
蜘蛛俠重拍左咁多次而家終於有一個完整既,而家又同我講冇撚左啦又要重拍啦作為觀眾真係冇心機再睇獨立出既蜘蛛俠
根本就係DISNEY仆街
蜘蛛俠係SONY買左
上面班仆街講到SONY搶左人咁都ON99
同意
荷蘭仔
我覺得迪士尼先獅子開大口
再調低局sony肯續
不過又reboot玩鳩觀眾實比人屌到飛起
週邊收入係Disney全袋喎
FOX仲有X-Men版權果陣都好多依D人
同得老鼠合作就係想賺多d
想將利潤最大化 點會甘心得幾千萬
癡線 而家老鼠獅子開大口
唔反檯既 過多幾年 想再大食d再食多你一份點算
咁大貪既咪割席
睇下你傷d定我傷d囉
你痴撚線架
個版權係sony架
人地一毫子都唔分俾你都仲得
你可唔可以有道德d
睇到上面條友盲撐迪士尼
真係嘔血
明明 Disney貪錢,蜘蛛俠週邊係佢賺,復仇者聯盟都係佢賺,而家你淨係蜘蛛俠獨立電影畀sony賺都唔得

在商營商,sony求其鳩拍一套都可能賺得多過畀你分一半,我係sony點解唔割席
Disney貪心先搞到而家個蜘蛛俠冇得拍落去

不過依然覺得初代最好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞