【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
唔好咁啦
人地平行時空
講真 其實到最後都好大機會deal得成

話Marvel carry gg仔 gg先掂果班on9 同呢條阿叔有咩分別?
Cls咁都有人覺得迪士尼冇問題

當年marvel studio窮撚到仆街嘅時候人哋係買斷你版權,老實講就算人哋依家拍得柒到仆街都係人哋嘅事

再者迪士尼當初為左要番個角色先同人deal 5%分賬,依家見人哋票房好就獅子開大口,我話知你3:7定5:5啦,根本就唔係比重嘅問題,係違反協議嘅問題。

仲on9嘅係講撚到蜘蛛俠冇Mcu會死咁撚樣,我先唔同你爭拗呢個係咪事實,但係咩”睇戲唔洗background check依啲咁撚港豬嘅說話都講得出”,”拍戲應該交俾拍得好嘅拍,唔理佢用咩濕鳩招”,咁同支共講”無中国香港死左好耐了”有乜撚野分別

華為啲機又平硬件又好,係抄人之嘛,你班人仲唔快啲仆去用
New deal is as follows
- 3 more movies after spiderman 3
- option for a 7th
- college era Peter Parker
- FireStar and Ice-man wow nostalgic (please don't be gay)
- friends with Johnny storm (I guess college era him so not a kid Johnny thankfully)
New deal is as follows
- 3 more movies after spiderman 3
- option for a 7th
- college era Peter Parker
- FireStar and Ice-man wow nostalgic (please don't be gay)
- friends with Johnny storm (I guess college era him so not a kid Johnny thankfully)
- Sony loses rights of they get bought out by someone else
- Venom in MCU, great even more pg era venom
- spiderverse live action Spin offs
見到個乜鬼清新機d回覆真係得啖笑 同個何君堯一9樣
明明地球係圓既 都硬起有自己個套話地球係平既
真係痴撚線
電魔出場電腦特技同音響好正, 但點解又要出綠魔
唔該你自己查吓Sony同Disney副身家先吹水啦 Sony足足有錢過Disney一個double 佢憑咩收購人 分清楚莊閒未?
仲要用啲懶係公義嘅說話去屌人,諗都唔諗即block
最好笑用中共同香港做比喻
完全示範咩叫牽強附會 想用大義去增強自己說服力
十足十上面班憤青用愛國主義同民族主義去大對手
其實蜘蛛俠重有咩好拍? 除左deadpool , venom crossover
GG俠獨立電影同周邊就要同老鼠分一平
仲要借埋gg仔俾你拍其他英雄一蚊都冇得分
咁Sony買個版權返黎托?
講撚到唔使錢送俾佢咁
點睇都係老鼠冇道德啦

一係就學上面巴打話齋
所有有gg俠既電影都五五分囉
咁就公平啦,睇吓老鼠會唔會制
仲有周邊,分埋55啦
我肯定sony狗衝架
唔肯俾就叫迪士尼食屎吧啦
你個理論同巫師個作者當年自己賣撚左個遊戲版權俾人,之後見巫師3大賣走去告上法庭要求分錢一樣咁on9
條清新機都弱撚智
明明是非對錯好明顯係迪士尼想食人隻車
條友又係咁講咩觀眾福祉
係咪搞到你無戲睇就連錯嘅事都支持呀?
咁樣最無道德嘅咪就係你呢d觀眾囉
你條弱智宜家就大把人笑柒你先啦
講到咁為觀眾著想 咁又要借人而唔係買人
Sony總資產接近2000億美金 Disney未夠1000億咁邊個有錢呀醒目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞