【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
假膠
我直頭sony打手呀
老鼠咁威咪直接買起sony囉
到時分都唔洗分
marvel果兩套其實有幾好睇? homecoming悶到仆街喎

同騰訊一樣有錢收購晒其他公司 做霸權

你迪共一係用一大舊錢買豬豬俠返嚟 唔好諗埋啲縮數
你都on撚9
版權本身係Sony
又唔見avenger 分返錢俾Sony
好撚開心呀 Ironboy收皮啦 無得再消費Ironman.
兩套野都係消費iron man
兩集d反派都係唔妥tony
無曬蜘蛛俠主導性
mysterio仲整到on99咁
Spiderman係邊邊都係spiderman
我鐘意睇spiderman,邊個拍都會入場睇
不過你一個人代表曬鐘意mcu嘅全部人 真係得啖笑
Spiderman係佢半個仔
唔通第二集就完全唔提及tony?
如果你連marvel既mysterio都覺得on9
我唔知你點忍受平時Sony d villian
係啦係啦
Sony應該無條件送返蜘蛛俠版權俾marvel
disney真係貪到
AVG同CA3有冇分返錢比sony
屌你老味賺到盡嗰個係迪共喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞