【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
拍到屎係你主觀意見

佢拍完有得讚係客觀數據,spider man最差都好人氣過一堆marvel角色
純討論,真係各人睇法,好似第一輯好似毒撚,又係一d都唔似,仲要自身射絲,但好多人都覺得好好睇。

第二輯其實某d位跟得好足,多嘢講,戰術靈活,又愛自己女人。

我自己就接受到,不過我明有d位扭得太勁,其他位幾似都有人覺得唔好。
sony自己拍肯定又柒到爆
依家D人習慣左睇GG同MCU既英雄互動,得返GG一個真係少左好多興趣
各花各入眼
多謝巴打和氣討論
興奮係因為佢重返MCU
咪即係marvel carry緊套spiderman囉
點解sony拍既垃圾冇人叫
因為佢比唔到佢feel人囉
好啦唔講feel啦 講評分
sony嗰堆 拍咁多得一套過到七分咋陰公
邊個帶起個風 唔洗講啦下話咁都仲有得拗
屌 仲係度講緊sony拍成點
講緊迪共做生意手法仆街呀
拍成點係sony問題 唔代表迪共可以因為佢拍得唔好就可以分人一半 唔好講咩55 37

本身係0.5/95 你答應咗呢個deal先借俾你用
有道理真係唔怕傾,大家都係想睇好戲
係接受唔到d人一味要大結合,又講唔出單飛有咩唔好。
跟住又會拉去講話第一代唔跟原著
難得有人幫Sony
喺玩具gp話迪士尼仆街即刻俾人屌到上天花
興奮唔係正正反映spider本身人氣咩,又唔見其他新角色出嚟會興奮話marvel救返舊角色
係IOS以外既post見到CHOK人
之後MCU D電影蜘蛛俠肯定做主角
唔只係果所謂6-7分鐘戲份
Sony應該收3成票房先岩,
如果唔係會顯得Disney好唔道德
有能力買但唔買 又要霸人哋收入 邊個賤啲
其實冇咁多主觀意見
文學藝術野係由專業人仕評
係垃圾就係垃圾
都係個句
一百個非洲原著民話好睇
一百個影評人話垃圾
咁算唔算好壞參半 各花入各眼?
當然你可以死頂話係既 不過冇說服力囉
問題係文戲個面除左個名之外你話佢唔係Peter Parker其實都冇問題呢可以話
佢蜘蛛俠個邊做得好好
但Peter Parker個邊就真係除左拍拖我完全講唔出有咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞