【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
你訓撚醒未
乜撚野marvel carry緊spiderman
spiderman重返marvel會有咁多人興奮就正正係因為spiderman本身個價值極高
係到死拗 老作d on9邏輯出黎
而家個情況
d人歡呼咪就係marvel救返舊角色囉
陰公到要救呀 你諗下之前拍成點
你本身5000蚊 過咗叫價5萬?你叫俾我睇
其實兩邊都係老闆 合作關係 只不過用打工仔心態等你條hihi易理解d 就算當你掉撚番轉Sony係老闆又好 乜7都好 都唔會咁on9 講”收得都係因為我” 呢d咁on9既說話 明未呀叻仔?
佢本身英雄電影製作就係對住觀眾喜好入架啦
成個marvel都係咁

你都係睇翻文學戲好啲
論分數
又係marvel拍既高d
學你地sony撚論票房
又係marvel拍既多d
咁都唔係marvel carry緊spiderman呀
你諗下自己有咩point先講野啦
夠唔夠你d邏輯on9
依家大家deal好哂先簽約, 你講乜鳩probate呀
再講你probation收5萬人工, 過左probate就叫公司加到50萬人工,
make 唔make sense?
你個弱智現實生活過左probate有無叫公司加你10倍人工?
無就收皮啦
英雄電影一樣有英雄電影影評計分
全世界都屌緊你,你就潛啦,d邏輯錯撚哂
唔係幫sony 純粹係有啲人見高就拜

個問題係拍得好唔好 同個版權歸邊個係冇關係
佢買咗 拍得唔好 係有問題

唔代表有人借嚟拍得好過佢
就可以拎人一半收入
啫係你話緊marvel太廢救唔倒spiderman以外其他角色
所以冇人興奮
姐係你可以一過就叫高十倍人工
carry d乜鳩
其實你有冇腦
蜘蛛俠呢個品牌要咩人carry啊?
環球影城可以獨立有個區叫蜘蛛俠,想問下mcu有邊隻獨立英雄可以出到一個區?
又偷換概念?
歡呼係代表全世界都想spiderman入返去mcu呀
個弱智試下見工同HR講.
真係笑撚到痴線
差成10年唔計通脹,市場大細,潮流風氣直接比較
你攞番你十年前人工好唔好
講完一樣
比人駁到啞鳩左就問人有冇腦
環球影城夠冇ironman啦
係咪代表佢地人氣不及芝麻街呀
成個樂園都係芝麻街呀
笑撚左
唔係MCU會帶得起spiderman

CIVIL WAR就係spiderman先多左咁多人睇
咪係囉,仲有如果咁本事一係買返個ip,
一係唔用個ip拍其他野,但照大賣咁咪唔洗睇人臉色囉
分數都有通脹計?
死頂完未
全世界想spiderman出現咪代表佢本身有人氣囉
垃圾出然幾時有人歡呼過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞