【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
借問聲邊度拍得唔好
定你盲反sony?
仲有你唔好代表所有觀眾呀
其實呢
咁撚多人屌柒你
你會唔會覺得自己個腦係有問題ga呢?
宜家大家試下水溫者.....
老實sony收返睇黎又要重頭黎
荷蘭仔同mcu太多千絲萬縷
全部扮失憶好難搞
Sony肯賣disney會唔買
Venom 垃圾cg都有人咁正,難怪sony咁有信心
但係sony 單拖嘅真人電影絕對無 只會愈拍愈貶值
再者 觀眾唔會因為你賺得多而開心咗

似係你係未來人喎
絕對?你又知
其實mcu 幫far from home 賺多d 係應份嫁,av3,av4 同周邊都已經係Disney食 曬,如果電影都幫唔到手,sony洗鬼同你簽約?

就算係未合作之前 嘅amazing Spiderman 電影都只係無賺咁多而唔係蝕錢嫁

不嬲sony 話想用同一個deal 繼續合作,依家Disney獅子開大口想食埋sony果份炸,根本disney 賣Spiderman周邊係好賺錢
太正直
講出黎你自己唔面紅個下好野
邊個夠你無恥
唔去民建聯做真係浪費
raimi版同amazing spider-man2都係衰sony塞太多villains ,同一個錯誤可以衰兩次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞