【蜘蛛俠告別MCU】Sony發聲明宣佈奇雲費治不再任監製 暗指迪士尼搞局

822 回覆
107 Like 36 Dislike
你條on9仔真係好撚傻鳩,含米奇老鼠條撚無錢分比你架死白痴

如果最後傾唔埋真係罷買far from home bluray
同埋當Phase3完左算,phase 4退坑

米奇老味食屎啦
再reboot應該無咁多人睇啦,第4次re d人都無晒意欲

又重頭黎過
仆直? 睇過。7億幾票房2014 10大票房其中一套
其實我懷疑佢想入mcu同埋夾番mcu隻細佬蜘蛛仔先拍到有小小兒童向,
如果唔係,應該會拍得成人向啲
睇點re啦 uncle ben唔駛再死就ok
重點係原本MCU計劃 蜘蛛俠係重點人物

都用左咁多錢搶成個fox20番黎 真心掉百億 買番蜘蛛成個系列番黎啦
老鼠間唔中都會出爛片
好鍾意塞d政治正確入d戲度
星戰sell黑人 亞洲妹 已玩爛
我舊年睇果套超人特工隊2 無端端矮化超能先生 捧到佢老婆上天
阿凡達呢套完全無伏筆既野 都可以格硬開到3集續集 好大機會會爛
On9,有標準唔睇,用你d垃圾思維呀
喂,點解一定要受老鼠玩呀,你有股份呀
收皮啦傻鳩 係到死頂
第二套爛到爆炸
仲用數據打飛機?
中國對外公布d經濟數據夠靚啦
再reboot就唔撚睇 睇到厭
一係接舊版 一係接ffh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞