因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
搞清楚先好屌,係咩前線組織籌錢幫義士,信唔信得過呀?
嘩屌 推到交代
個晚長毛係話會將18577捐去民陣 當初係有個呀姐掛住(丙申年初一關注組)既組織話幫魚蛋義士出刷會比錢佢地 但因為佢啲處理手法同冇户口 問個呀姐野又發晒癲 所以長毛先過黎幫手 最後解決聲稱就係比民陣而唔比612
未追晒, 你又唔貼
睇完片, 等民陣未收錢再屌到長老嘔返出黎
民陣612又撈埋
fc左先
成日有人拎612出黎講
想分化?
持平D講句, 佢地搞左個零月先搞左52個CASE,
(截止佢地報告出個時有近200位義士被捕)
左眼個位女義士佢地第2日就衝出黎話幫,
呢D係咪叫親疏有別?

香港自由之書—賣卡投資國難五金發國難財Ver 2.0
https://lihkg.com/thread/1486618/page/1
想比勇武咪比星火囉 唔使屌鳩612嘅
兄弟爬山後一句係咩呀 屌你老味分化撚
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
推到有真相
個組織名鳩成咁都籌到萬八蚊

香港人真係好有錢
依個post好鬼
好多人想分化612
無fact check 唔信住
係真 咁多錢泛民又可以買樓
推,唔幫勇武邊會咁多捐款

班人強行開咗個錢箱數錢! 嚇走咗該組織的義工!

昨晚本土派為魚蛋而是籌款嘅時候畀一班人圍住,最於在不"願意情況下"啲錢落左社民連長毛攞走咗交畀民陣612
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
贖罪券
問612睇下先 未有確實證據絕不分化 每一位都係手足
嘩屌,咁仆街都有嘅,前線手足打生打死都冇人幫,枉佢地平時假惺惺話好心痛後生,但原係咁賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞