因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
尋日我都有聽馮姨講左陣野

佢係咁屌劉小麗唔願意探魚蛋革命既義士
同埋屌泛民果時光速割蓆, 最近籌既錢都只係比612打後既人用, 無人諗過幫魚蛋革命既人
又話自己係註冊組織, 拎住張粉紅色A4紙揚下揚下

跟住有人問佢會唔會捐比魚革義士家屬, 佢話唔捐
一定要果個人出獄親自問佢

即場有好多人上網search丙申年初一關注組
一來無咩result, 二來facebook group得8個like
現場好多人都覺得鬼鬼地
垃圾長毛
快 交 代
依家只係保釋階段,律師費最犀利應該係到打官司階段開始,咁依家用幾十萬,又合理,好似係
推 快交代
好耐無捐俾班左膠啦!
希望係咁
話時話點解612要幫魚蛋義士?
魚蛋義士係幾耐之前嘅事?
仲有樓主呢檔又係乜鬼?
你叫人捐款話幫魚蛋咁你又點幫?
民陣事前都講咗所有捐款落入612
你借民陣個場自己搞籌款?
抵被人屌發前線財
呢個ac之前一早block左既, 睇定D先
我都等緊樓主教精我邊度可以知道612唔幫勇武被捕人士。

利申,有捐過612,都想知612幫唔幫到勇武被捕人士,再考慮繼唔繼續捐
啲前線警察扮唔計
有無source
就黎連登都變到藍絲咁打幾句野就當係fact
貼埋出黎就係fact checked
露哂樣又唔係full gear一定唔係前線
其實我唔明, 點解你地要聽長毛支笛...
將D錢幫助D有需要既人好唔好, 咩野火星612 我屌
你地知唔知有人收入8000元住公屋而家就要就黎坐監呀為左支旗仔...
捐比星火
長毛一直都唔係左膠喎 佢係投共喎
長毛叫人捐錢就大大聲,反對政府就無晒力
真係想捐既話仲有星火可以揀

星火一直幫所有抗爭人士, 不過612都有幫過爆眼義士, 都係保持一定距離先
尋晚經過好多市民都話呢檔野好鬼,完全冇資料。
好惡下

整到個c9好燥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞