因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
2014年既事
你訓左五年?
分化撚,不了
最近圍住伍律師都大把野講啦
背後唱人果d 呢
伍律師我記得班左膠屈埋佢性侵犯
係,我喺現場企咗好耐,唔評論鬼唔鬼。自行判斷。

重點係本來有5定6個裝滿錢嘅箱,好快手快腳咁運走咗,運走淨一個箱就係新聞報導出嚟嘅箱!

from wiki
馮競文是香港九龍城區前民選區議員,前民主黨黨員。自1994年起循紅磡灣選區當選,至2007年遭取消資格。

馮於2006年被香港廉政公署控告一項串謀詐騙罪及四項提供虛假資料罪,指她於1998年9月至2004年9月間,涉嫌詐騙政府租金津貼。同案被告有同為民主黨的九龍城區議員劉定邦,及前區議員陸偉綱,案件共涉及款項約二十五萬港元。案件於2006年10月16日開審,馮在同年12月1日被判入獄十八個月,而劉定邦及陸偉綱則獲判無罪。馮因連續缺席三次區議會會議,於2007年5月24日失去區議員資格。其空缺由張仁康奪得,而馮氏辦事處則在8月初終止服務。
未有長毛回應前不妄下判斷
伍律師6月出完po都過左咁耐啦,你見而家咪又係一樣咁合作?

伍律師都未出聲,邊輪到你呀分化鍵戰?
長毛呢啲 佢唔上好過上啦
任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂畀個 標題浮面.
blocked+followed
只有狗同五毛唔想人捐612
之前一有幾十個人比人拉,就有人出po抹黑612
請善用不推文回覆
有冇人post 番有人背後話人唔掂果篇文

無謂畀個 標題浮面.
屌!長毛賊!
馮E 呢個組織有無幫到魚蛋更加唔知道
話咗612好蠱惑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞