因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
唔跟車大貼
不過如果係分化撚都幾醒,開正長毛賊個臭朵
堅?街坊同和理非都俾人告集結wor, 點可以唔幫
信託基金嚟
我只知有人想攪死612基金

佢哋下個目標就輪到星火
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
有組織攻勢嚟
早幾星期熱狗云伯+某些kol一齊吹‘生活費好過律師費’
同時連登有人咁樣洗版

有可能係,民間籌款能力太勁
啲官司好麻煩
政府想spin到啲人唔捐錢先正式告
個問題係個捐款寫明係幫魚革義士
長毛有咩資格代表捐款者攞去612?
係捐都係俾幫過魚革義士嘅星火啦?

我信612 但長毛咁搶人捐款真係無問題咩
救左人 自己點搵食?
最大個問題係嗰啲錢係市民捐俾魚蛋義士,依家就俾人拎咗去民陣
唔係咩分化唔分化
你覺得阿姐唔透明,咪叫佢公布多啲佢之後計劃會點幫義士。點可以轉咗啲錢嘅用途?
我行過見到係俾魚革我先捐,如果話俾民陣我一撚定收返啲錢
其實而家選擇唔多
盡做喇

香港自由之書—賣卡投資國難五金發國難財Ver 2.0
https://lihkg.com/thread/1486618/page/1
真 定 假
屌你老母,死黑警,我屌緊你呀。
喂喂喂 屌你老母
重點係舊錢 長毛重自己袋住未交返出黎
比人屌先話入返數渣
又好似肥佬黎單野咁話擺住自己戶口先呀?

社氓連呃錢幾撚多往積呀 劉霞單野
片面之詞 不足為信
做到咁過既話無人拍片有d奇
其實你哋係咪都屌人分化
同支共維穩有咩分別?

冷氣軍師屌前線屌乜屌柒
就係恨之深,責之切
而家傾緊前線安家費
就叫分化

前線手足係次等?
左膠/左膠民意/泛民係主?
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂畀個 標題浮面.
有片呀
如果係真 啲錢去唔到前線
起樓豬底知咩料啦
分化味濃
不推文回應
又嚟 ?

無謂畀個 標題浮面.
喂喂喂 屌你老母
重點係舊錢 長毛重自己袋住未交返出黎
比人屌先話入返數渣
又好似肥佬黎單野咁話擺住自己戶口先呀?

社氓連呃錢幾撚多往積呀 劉霞單野
終於有人發現了
得個講字,有證據就拎出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞