因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
感謝🙏
9成9又係熱狗作野攪分化~
612基金肯定唔止幫左5個,大部分律師都係義務唔收錢做保釋,所以未使用錢。係到開庭要正式一team人跟,搵證據,睇片先會開始用錢。
啱啱又澄清咗啦
耐唔耐又有人抹黑佢哋又要再澄清過⋯

https://www.facebook.com/368482457185258/posts/400560100644160?s=563208526&sfns=xmo
北京现在最需要什么?
https://www.youtube.com/watch?v=FZzqG7OLGgM
示威者暴力
請善用不推文回覆 未FC唔好亂講
我 google 唔到果檔乜嘢嚟啊
你要人信你你自己唔貼出嚟要人去 google ?
籌咗啲錢去咗邊呀?
咪有口話612冇口話自己先得架
撚樣
吊你老母飯民!
幫魚蛋義士要捐都捐去星火,無撚啦啦走條阿嬸出黎叫捐錢幫魚蛋義士,大家唔覺得好有問題架咩?等義士出黎條阿嬸都唔知去左邊錢都用撚晒,要幫義士唔捐612基金都捐去星火,咪比啲9唔搭8出黎呃錢

到呢一刻仲未睇清飯民真面目?
隔離post吹奏長毛清廉 勇武 笑撚到我
呢場長期戰爭,核爆都唔割,唔係口講,係未有成功爭取5大訴求,真係不能割!

呢排 facebook. 連登已不斷被帶風向,請眾人清晰,勿忙初衷。

當你有一絲困惑時,請睇返 721, 811 既影片,睇返一眾前線受緊既苦。 我地既團結一但瓦解,我們不但有負於所有死者及被捕義士,更等於自挖墳墓!!

記住, 不分化,不篤灰,不割蓆!
開post 之前諗清楚,回post時睇清楚。不去理會分化篤灰post,不要助長五毛風氣。
堅定流
搞分化?
推俾全世界睇
雨傘都出現過,不停有鬼搞分化

祝樓主同五毛生生世世享受大灣區榮華啦
星火
冷靜啲重組事實先啦 邊個啱邊個錯等水落石出再屌都唔遲 唔好情緒主導左先 獨立思考呢?
[size=6][b][red][size=5][size=4]

同意
成日出D鬧人同分化嘅po有咩意義?

遊行市民未必睇連登,唔知頭唔知路見到就捐。若果個個都話幫某某某義士係咪個個都可以喺街眾籌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞