因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike

呢班聲稱啲捐款一定要交畀民陣, 之後 社民連 長毛 攞咗喺手, 長毛話會比民陣岑子杰! 班人強行開咗個錢箱數錢! 嚇走咗該組織的義工!

昨晚本土派為魚蛋而是籌款嘅時候畀一班人圍住,最於在不"願意情況下"啲錢落左社民連長毛攞走咗交畀民陣612
當時有派傳單有banner 大字標題 支援魚蛋革命義士…… 佢哋話我哋 騙取籌款! 冇公信力所以就沒收! 當時唔畀 咁唔放人! 有啲格硬夾!

剛剛我聯絡長毛及岺子杰了解事情! 希望佢哋歸還我哋本土派嘅籌款, 他們不承認這班人是他們的!
(本人正在交涉中)

他們說在由行場地所籌得的捐款必須回歸612基金所有……

612基金係只支援非暴力和理抗爭義士至於非法集結襲警有衝擊過被告刑事罪行嘅勇武義士都不受支援!

希望各位勇武 及各大本土派組織關注呢件事! 我哋本土嘅籌款站受到攻擊!
請pm我哋 一齊跟進事件

另外612基金唔幫前線非和理非被捕人仕
即係對抗過警察全部都唔幫咁濟 留意返!!
一撚定要推
dllm, 左膠貪錢貪到去搶義士個筆。

屌你老母!
push
堅定流架?
長毛賊又側側膊 好似劉霞單野咁唔屌都唔話入返數
屌走哂街站d人 因住圍爐話決定比哂612 基金喎
長毛不嬲鳩,但有無片之類既野證實?
段片tg唔係Youtube呀
等其他收到既人貼啦
唔明!但好想知邊個先係幫到前線!
片呢?
屌你老母又係度鳩吹攪分化
有無證據先 唔好片面之詞搞分化
乜都無,又無片
得幾張cap 圖就話係,
咪推post 啦
長毛真係俾左612基金?
分化味濃
Telegram 有片,你又唔放段片出黎,我好難下結論去撐你架喎
咁大獲?
舊錢重係長毛條仆街到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞