因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
好多分化撚同私怨撚
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
認同
無人抹黑星火,佢地做到野係人都知
你囉星火同612泛民賤種比? 咪玩喇
樓主係話希望各位勇武 及各大本土派組織關注呢件事! 我哋本土嘅籌款站受到攻擊!
請pm我哋 一齊跟進事件

依家FC左唔係比人攻擊 係本土無啦啦出黎話捐錢 係唔係任何人話自己本土出黎籌都得先

第二 依家有片講明佢會交代自己捐返比612 既證明 依家先第2日 就咁快屌? 你話佢成個星期未比證明佢捐左屌既合理丫

依個POST 又係果D話人係鬼既POST
有班社記打手出黎話長毛清廉
係幾清既 成日收左人捐款自己袋住先比人告過啫
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂畀個 標題浮面.
我贊成剩係捐俾星火做保釋個part夠
大家留番錢幫身邊人最好
幫我推
推到有真相
3毛一路開髎POST, 一路好走
又嚟 ?

無謂畀個 標題浮面.
9唔撚搭8
有核數又點?
又嚟 ?

無謂畀個 標題浮面.
幫魚革嘅錢就算你話阿婆唔可信,都唔應該捐俾612。捐都捐星火啦下話?
俾阿婆我知未必100%幫到魚革義士,但拎去捐612我就100%肯定幫唔到
長毛搶撚完捐款 係聲稱會交(咁我當佢唔會又袋起捐款唔記得啦)
交比民陣 而唔交返比幫勇武前線既機構如星火果類
一味唔俾人提出可能有問題嘅地方
只會加劇分化
如果真係所謂搶 點解無現場人士阻止
我唔信現場包括阿姐所有人會一致同意比長毛無原無故沒收再將筆錢由魚革義士轉捐比612無異議 然後和平散去 正正好似你咁講 咁做真係無問題咩

唔係現場既我地都識咁質疑 係現場既都會咁諗

有埋片 長毛某程度上係用人格擔保左筆錢
所以唔應該隨便人格謀殺一個公眾人物
咪叫長毛澄清左先囉 睇下佢講乜
而唔係咁快下定論話佢搶錢

例如
除非佢出黎否認收過筆籌款
咁咪似係佢走數囉
開名起底抹黑,你班打手最撚興做呢d
我就黎講道理,唔怕你兇
Diu 識左毛哥幾十年,佢都唔係呢亭人,唔通佢會貪果d錢咩,搞清楚件事先啦
泛民永續社運就係因為有錢落袋
下,4年前佢乜料係人都知,你當大家老人痴呆?
有班社記打手出黎話長毛清廉
係幾清既 成日收左人捐款自己袋住先比人告過啫
唔係想報民陣
但係有冇事前通知聲先 如果就咁行入去話籌款 無人知真定假籌款喎
不過長毛條撚樣不嬲鳩就眾所鳩知
仲有,點解長毛賊可以搶人捐款?
又嚟 ?

無謂畀個 標題浮面.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞