因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
連登可以一日十球
啲官司拖幾年
真係會籌到幾億同佢慢慢玩

到時全民 vs 律政司
政府唔使旨意有民意
分分鐘上埋街
西環告暴動果班好多都係612幫手

9up唔駛本
咁你朋友接受到幾多支援
我琴晚路過目擊,事源一位中年女士聲稱為魚革籌款幫助出獄人士,但女士交唔出登記組織既文件/銀行戶口文件及金錢將會用既去向,更加聲稱個錢箱會拎返屋企暫存。群眾質疑呢位女士既做法同組織唔夠清白,起爭執,有人請附近嗌緊咪既長毛過黎了解。當中有市民提議直捐筆錢去612,女士唔肯,仲話「我啲錢」同「邊到輪到你管」。
我都見到,本來想捐,諗一下,無理由一個箱擺响度就信咁柒,我地612要幫埋魚蛋義士,唔係求其一個走出黎又捐架嘛
原來係咁

此乃 不推文回覆
型撚到 瘋傳先
捐錢俾612係要幫所有義士架 不分和勇!!

人道基金呢度見到既話 好拿拿聲出返支援俾勇武
枉我仲拉哂朋友同事去捐

呢2日咁多post攻擊和理非, 泛民, hocc同612
屌你老母

條女本身都有問題啦,三唔識七 伸個頭出黎幫人籌旗?邊位呀你!

仲屈撚埋長毛

分化撚
你個標題1999到睇都睇唔明
冇片
貼張相
貼tg
仲又唔係果一個組織自己出嘅聲明
最大個問題係嗰啲錢係市民捐俾魚蛋義士,依家就俾人拎咗去民陣
唔係咩分化唔分化
你覺得阿姐唔透明,咪叫佢公布多啲佢之後計劃會點幫義士。點可以轉咗啲錢嘅用途?
我行過見到係俾魚革我先捐,如果話俾民陣我一撚定收返啲錢
我琴晚路過目擊,事源一位中年女士聲稱為魚革籌款幫助出獄人士,但女士交唔出登記組織既文件/銀行戶口文件及金錢將會用既去向,更加聲稱個錢箱會拎返屋企暫存。群眾質疑呢位女士既做法同組織唔夠清白,起爭執,有人請附近嗌緊咪既長毛過黎了解。當中有市民提議直捐筆錢去612,女士唔肯,仲話「我啲錢」同「邊到輪到你管」。
我都見到,本來想捐,諗一下,無理由一個箱擺响度就信咁柒,我地612要幫埋魚蛋義士,唔係求其一個走出黎又捐架嘛
原來係咁

此乃 不推文回覆
分化工程全力啟動
喂喂喂 屌你老母
重點係舊錢 長毛重自己袋住未交返出黎
比人屌先話入返數渣
又好似肥佬黎單野咁話擺住自己戶口先呀?

社氓連呃錢幾撚多往積呀 劉霞單野
如果唔幫衝擊義士講唔過去,612基金有講明成立目的同用途,有冇audit?
巴打在場?
有片呀
如果係真 啲錢去唔到前線

有片班友都一句分化就想滅聲
d錢根本去唔到前線到
個post鬼到爆
唔評論
但會繼續跟進
唔相信有人會貪個一萬幾千,仲要做得咁7。
希望當事人們及612會出黎解釋返

不分化
有幾多成信丫
你話好冷靜嗰個
唔係原本搞籌款嘅義工
隔離好激動嘅阿姐 佢先係

哂鳩氣 tg社記條碌柒一開頭比人屌
又係話人老屈長毛同撥長毛污水

點知個個起勢咁屌 先發現長毛重袋住舊錢
遲下會入返數喎
分化味極濃
係就好
樓主唔好逃避問題啦
無人敢回呢個point
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞