因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
分化,不了
分化撚, 唔好推, 由佢沉底
咁即係刻意search 6.12 黎追擊囉。打緊仗咁多正經野唔做攪6.12 想點呢即係?
一句講哂,唔好得個9up 話邊個邊個信唔過就叫人唔撚捐。係覺得人地信唔過就自己正正經經注冊個基金收捐款。
咁我行過擺個箱po 條link, 或者藍c 又搵人擺個箱po 條link 話係支援抗爭叫人捐錢都得?
被人告既全部有名有姓樣都上哂報架啦,真係有苦主既點解唔可以公開出黎投訴?咁無人有得出聲啦。
但人地6.12 就真係搵到d 有樣有名有姓係人都知真係受害人出黎幫手做證話6.12 有支援到,咁點服到人?
絕對同意!
Thx
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
新屋嶺班友俾人打到仆街,記者會譴責都唔見有
Thx
有錢請唔到人?同我講笑?
又想分化
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂畀個 標題浮面.
無嘅話sor囉
我麥都唔講住啦 剩係問入數紙呢?
定重找緊人入數之後PS返個時間扮哂一早入左呀
冇人想理樓主呀
唔使係咁推自己啲大紅字啦
前線唔見佢上 而家捐款就衝出嚟搶 我屌你老母
下,4年前佢乜料係人都知,你當大家老人痴呆?
又嚟 ?

無謂畀個 標題浮面.
有個新組織突然出嚟話籌錢幫義士,組織成員又唔識,比人質疑係咪呃錢都好正常既

另外,其實而家單單case都啱啱開始,提堂其實自己上或者搵當值律師都得,未係咁需要律師費,唔可以因為洗得錢少就覺得幫唔到

不分化 不割蓆
fc?
Response?
唔知前因就判斷就同淨係睇到「機場打記者」個一幕一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞