因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
大部分都未開庭,用得少好合理喎我又覺得
屌人地都要生活架 佢612係出糧畀自己架咋
人地籌錢葬人老豆咋
講真
個呀嬸仲報警
我係現場真係r 爆頭
而且啲人懷疑佢佢就發爛渣
係長毛護住個呀嬸
啲人唔清唔楚真係咪撚鳩up 好嗎
要個呀嬸將啲錢比612 or 民陣係在場所有人都同意

已經唔止我一個出嚟平反

出個post 落個咁嘅caption 想抹黑人?
呢個fb 其心可誅

真心想問長毛做錯啲乜嘢
https://lih.kg/1488084

#69 #171
說好的不割席?
條數公開哂都出黎都屌,私怨就唔好煩啦。
任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
屌佢老母 不割蓆係for你唔好割前線
前線畀人拉就一世
民陣到低有咩成本?
屌你老母 你612咁多個箱 政黨咁多個箱 我都唔入
我係要入落去呢個貌似呃人既箱 唔得咩
仲要自把自為捐俾民陣 我屌你老母呀?
要捐俾民陣我一早自己識捐啦
你老母饅頭雄好快啲拎返舊錢出黎
我唔撚要你乜柒收據入數紙
就算我俾人呃我都心甘情願
仲有
個呀嬸無牌籌款
亦冇戶口
打算將啲錢拎返屋企擺住先
op 唔該你碌大個屎眼睇清楚
你字大唔等如你啱
最大個問題係嗰啲錢係市民捐俾魚蛋義士,依家就俾人拎咗去民陣
唔係咩分化唔分化
你覺得阿姐唔透明,咪叫佢公布多啲佢之後計劃會點幫義士。點可以轉咗啲錢嘅用途?
我行過見到係俾魚革我先捐,如果話俾民陣我一撚定收返啲錢
痴線,唔怪得籌左幾千萬批得80幾萬,d錢貪晒去邊?
咁之後肯定再會繼續有官司打,官司唔係打一日
唔該OP出2 同埋整合所有證據 係下個post講清楚
唔該OP出2 同埋整合所有證據 係下個post講清楚
612 如果唔幫魚蛋我可以算,起另一個基金我即捐

但如果 612 唔幫前線真係屌出聲,但諗落捉親都一定係前線,唔幫前線好似無咩可能?

不如揾人同 612 fc 先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞