因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
一路走來,始終不變
泛民班撚屌一早就信唔過,呢d係共識
屌你老母冚家鏟
如果黎件事係真
長毛有咩資格搶走啲錢?
就算要比612 都唔係同長毛搶走交比612
都係果班人親手交比612
再講長毛夠好有公信力?
我點知長毛會唔會落格?
唔可以提防有人混水摸魚 始終依家有幾個官方既方法捐 就去返果D地方捐安全D 如果你街邊唔信既 就直接入數 每一蚊 都好緊要 好似之前D M記卷都有D黑衣拎黎自己用唔係幫人 防人之心不可無
喂喂喂 屌你老母
重點係舊錢 長毛重自己袋住未交返出黎
比人屌先話入返數渣
又好似肥佬黎單野咁話擺住自己戶口先呀?

社氓連呃錢幾撚多往積呀 劉霞單野

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
衹會捐612,完
我琴晚有捐錢比魚革基金呀
泛民你同我聽住;我係想幫魚革義士呀屌你老母,還錢啦仆街

分你老母柒鳩化
有片呀
如果係真 啲錢去唔到前線

有片班友都一句分化就想滅聲
d錢根本去唔到前線到
成30頁仲未見到任何真憑實據
但就見到好多之前block左嘅5毛狗出盡力屌長毛
大家自己分析
未有證據前唔好比人咁易影響到
不推文回覆
你話好冷靜嗰個
唔係原本搞籌款嘅義工
隔離好激動嘅阿姐 佢先係

哂鳩氣 tg社記條碌柒一開頭比人屌
又係話人老屈長毛同撥長毛污水

點知個個起勢咁屌 先發現長毛重袋住舊錢
遲下會入返數喎
星火做到野,我無叫過人唔捐
只係叫捐一部份,大部份留番俾身邊出事既人
我幾時有審呀
你睇清楚啲先
唔係好信喎
依家果到有五千萬
你睇下689 你覺得7唔7

我會想知真相
有聽聞過612無俾充足支援嘅個案
俾起分唔分化
我認為前線嘅支援係咪充足都應該係重點

同以現時情況係咪真係講兩句提下疑問就分化到
大家目標清晰 五大訴求
不斷增加不信任仲容易分化瓦解
咁點解唔拎曬出黎講大家唔好再估估下
一味屌人分化撚我話你聽分化得仲快
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
無端端衝出黎屌人黑警,笑死我
612基金盤數係好睇既,會有人屌佢?
咪囉都未FACT CHECK
個個就屌咗612先我留句分化又屌埋我
Fact check先啦 612真係唔幫我開post大力屌7佢
一起底,你開d post差唔多全部post都係屌左膠和理非私怨撚有牙齒印?
以後有疑惑嘅不如轉哂去星火啦好嗎
Fake post
https://m.facebook.com/hkpusupresscom/

2134 入面有長毛交代片
請善用不推文回覆

個問題係以魚革嘅名義募捐

但係冇一個合法嘅組織去處理筆錢

樓主只係不停重複啲人係想捐錢畀魚革而唔係612

既然唔合法就唔存在原先想捐錢比邊一班義士

至於你話長毛拎咗啲捐款,你可以追番佢張入數紙
分化post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞