因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
大家記得除咗遊行之外仲要做埋文宣,個個都係文宣!

https://t.me/joinchat/NU6xMhU8jR3OnGVlppiJBA

舉行日期:2019年8月25日
時間:1430(集會)1500(遊行隊伍出發)
起點:葵芳(南)巴士總站(啱啱改咗)
終點:荃灣公園

具體計劃之路線:
葵芳南總站-經行人隧道往葵福路(南行)天橋-橫跨興芳路-落行人天橋近葵福路(北行)-葵福路(北行)-葵福路與德士古道交界横過行人路處上行人天橋-橫過德士古道-落行人天橋近德士古道(北行)-楊屋道(西行)-入荃灣公園廣場

光復香港,時代革命

五大訴求,缺一不可

爆極超濃
分化味濃
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
又一個淨係識話人 分化撚

收錢做野都咁撚hea 發死人財最開心
講嘢講到1999咁就學人搞分化
有冇source 先
請起呢位底
睇死你612唔回應就咬住話默認唔敢出聲
依家話一陣回應(仲要未出)已經咁語氣
分化撚
睇咗樓主起底
大量屌柒和理非,一時又亂咁屈人左膠
分化味濃
點解呢排分化post特別多
push
喂喂喂 屌你老母
重點係舊錢 長毛重自己袋住未交返出黎
比人屌先話入返數渣
又好似肥佬黎單野咁話擺住自己戶口先呀?

社氓連呃錢幾撚多往積呀 劉霞單野
有冇證據
冇唔好再推
人地建制派都唔會咁分化
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂畀個 標題浮面.
最大個問題係嗰啲錢係市民捐俾魚蛋義士,依家就俾人拎咗去民陣
唔係咩分化唔分化
你覺得阿姐唔透明,咪叫佢公布多啲佢之後計劃會點幫義士。點可以轉咗啲錢嘅用途?
我行過見到係俾魚革我先捐,如果話俾民陣我一撚定收返啲錢
有片 但我唔知點up
有個channel 叫 aps 全民自發
入面有片講長毛話佢點算啲錢比民陣
Fact check左一定屌爆
又嚟 ?

無謂畀個 標題浮面.
義士又變condom仔啦

如果救到佢地 我係分化仔又點

只捐星火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞