因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
好過你盲撚囉
所以我咪話唔評論但會跟進
金錢d嘢的確要清清楚楚
所以我咪話希望佢地會出黎交代返

但我地唔知頭唔知路,評論咪棧傷感情
Diu 識左毛哥幾十年,佢都唔係呢亭人,唔通佢會貪果d錢咩,搞清楚件事先啦
泛民永續社運就係因為有錢落袋
下,4年前佢乜料係人都知,你當大家老人痴呆?
有班社記打手出黎話長毛清廉
係幾清既 成日收左人捐款自己袋住先比人告過啫
agger
[支援被捕者]睇黎星火同盟都信唔過,要傾傾點樣可以確保支援被捕者
https://lih.kg/1463706
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
Diu 識左毛哥幾十年,佢都唔係呢亭人,唔通佢會貪果d錢咩,搞清楚件事先啦
睇返樓主D大字回覆
全部追撚住泛民黎咬

人地challenge個街站係人血饅頭
長毛出黎數錢話比在埸人士聽總數係幾多 會捐去612
等你有得trace 你就開個post 首先標題話612唔幫前線
之後再兜話懷疑長毛私吞萬幾蚊

沉啦屌
又嚟 大敵當前就唔好分化住啦
D打手一野撲埋黎咬,話你分化
手段低到唔識講

大佬,你以為人多就可以改變泛民做過既野? 個底早就花尻晒,6月12號就未有你班打手個陣,個個都屌泛民左膠架喇,因乜事依家上左神檯唔屌得?

希望612出黎解釋吓
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂畀個 標題浮面.
分化
你推叫人轉捐星火仲有用過用滅聲禁分化啦
發覺唔夠講,索性洗版洗走個post
咁仆街
屌,唔小心錯手負皮:(
話私怨個啲睇清楚先,個組織話要幫魚蛋義士
有人捐錢畀佢即係想幫魚蛋義士,612講明淨幫反中共
點解長毛賊可以搶人錢代人捐款?點解啲錢一定要歸民陣612?
當然個組織真偽有待查核,但唔代表長毛賊可以搶錢
第二話612唔幫前線義士真係有待FC
又嚟 ?

無謂畀個 標題浮面.
從何得知612基今唔幫勇武個班被捕人士?
話私怨個啲睇清楚先,個組織話要幫魚蛋義士
有人捐錢畀佢即係想幫魚蛋義士,612講明淨幫反送中
點解長毛賊可以搶人錢代人捐款?點解啲錢一定要歸民陣612?
當然個組織真偽有待查核,但唔代表長毛賊可以搶錢
第二話612唔幫前線義士真係有待FC
又嚟 ?

無謂畀個 標題浮面.
呼籲大家如有疑惑未清想捐錢請星火!
推612解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞