因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
又係p牌仔分化撚,條數咩公開左出黎,冇任何問題
尋晚唔怪得無啦啦有人圍住曬啦
唔該OP出2 同埋整合所有證據 係下個post講清楚
你咪自己google囉
撚樣
講嘢仲難聽過粗口
Fact checked
千真萬確

我打幾隻字你就信
用下個老諗嘢先啦
其實 612 係咪無幫生活費?無幫生活費的話不如整多個 612 義士生活基金啦,義士嘅付出唔可以白費
屌你老味 隔離post社記打手吹鳩到
又話自己係現場 個阿婆運走左6 7個籌款箱 又話嘈左2個鐘
嘈左2個鐘 運走6 7個籌款箱會無人阻無人影低

重有吹奏長毛果d真係打手到
成個社記2登一早做左過街老鼠啦
唔係話邊個鬼......但哩個po 分化情況嚴重
由佢沉啦...
一起,就拆
我上面都再覆咗
真係唔係為鬧交,612 義士、魚蛋義士我全部唔割

但如果 612 唔幫前線真係屌出聲,但諗落捉親都一定係前線,唔幫前線好似無咩可能?
幾時有講過唔幫?
而家612基金搞出黎幫前線,咁屌乜?
而家你係唔係有證據612基金無幫過手先?
無既出黎打擊士氣,唔係搞分化係乜?
尋晚我喺現場
1) 馮競文(即係嗰個大媽)用魚蛋革命名義籌款,俾啲人圍住,問佢點樣證明錢嘅流向
2)馮競文話用嚟幫助某個義士,咁啲人問係邊個,佢又話唔講得
3)長毛只係做調解,不過佢提出民陣所有團體都同意,當日所有嘅街站嘅籌款,都要係捐畀612基金
4)包圍嘅群眾要求馮競文立即點算款項
5)之後我就走左
唔撚信
乜9都冇就出咁既PO
請善用起底功能
分化撚收手啦
啲人問嗰個阿嬸比邊個義士
佢又講唔出,話人哋唔想公開
我想問612同魚兩者有咩分別?點解612幫唔到手?

🙏🏻無追開,唔多明
點可以咁樣?
班死熱狗有機會就衝出黎搞分化,歡迎對號入座。
自推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞