因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
咁講真,有經過既人都見到個攤位好奇怪,好似一班人求奇整個banner 加個錢箱,好似扼捐款咁,的確令人好懷疑係咪真。希望搞清楚,之前都試過有人發死人財
OK 以後只捐星火
想分化…得幾張唔完整既圖…我放是但一位上去都可以話佢搶錢啦?…D對話甘似D狗CUT片前後既……?
[推到文宣組睇] 文宣口號唔夠力, 想俾建議, 有新口號
https://lih.kg/1487664

有用post,推post好撚難,借位一用
其實有冇人唔明樓主講咩?可唔可以解釋得好d?
分你老母化
如果運動真係失敗咗
五千萬用來幫助暴動罪人士其實都唔夠
法庭又未開始 又點會批出

我對佢喺醫療上係有信心啫
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
(整合) 818之後仲有行動㗎我地!
https://lih.kg/1487938

普教中!!!救下香港嘅下一代!!!!
https://lih.kg/1475548
一定要佢地公開透明,唔撚係俾佢地獨吞,講緊呢D係同路市民血汗錢,無啦啦俾人做選舉經費就仆街,仲有咁撚多義士坐緊!!
612 不嬲鬼鬼地啦

咁多組織揀 仲有人捐612
課金星火
其實預1億/200位手足~50萬其實差唔多啦。捐星火好啦
就係條數唔透明衍生出好多是非
最終錢只做到上面提及既保釋
但唔好旨意幫到義士打官司同埋生活費
冇實質證據唔敢話佢落格
但錢用得唔夠efficient
分撚化完未 肯相信同路人未?
建議612基金講明自己會幫曬所有抗爭者不論時間同政治光譜
一係就俾返啲錢俾人幫魚革義士
絲打未fact check冷靜
最大個問題係嗰啲錢係市民捐俾魚蛋義士,依家就俾人拎咗去民陣
唔係咩分化唔分化
你覺得阿姐唔透明,咪叫佢公布多啲佢之後計劃會點幫義士。點可以轉咗啲錢嘅用途?
我行過見到係俾魚革我先捐,如果話俾民陣我一撚定收返啲錢
612唔應該揀人來幫喎,即使暴力或刑事,只要係為反送中而比人告都應該幫
吊你 50個人先出個5雞保釋金
成班分化撚on99
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞