因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
幾時有講過?上面張圖就當fced左?
咪有人貼左囉 屌你老母

612唔幫被告刑事/襲警個啲?
請問有冇人FACT CHECK下
得幾個對話圖我話星火都唔幫都得啦
612唔幫前線?fc?
屌你地老母,分化就最叻
如果有一個被捕人士實名出來講,612拒絕幫手,咁我就一齊屌612
而家咩證據都無一味靠屈,痴撚線
入錢!入錢!入錢!
見到社記人都捐錢就戇鳩啦
分化撚
負皮
上一頁,不推文回覆
戇鳩 咁長毛交左舊錢出黎未呀?
又好似肥佬黎單野咁 話擺住戶口先呀?
戇鳩 咁長毛交左舊錢出黎未呀? 又好似肥佬黎單野咁 話擺住戶口先呀?
我要fc
下面條片話D錢係長毛籌
星火的確好多錢銀是非
冇fact check就當分化流料
Push
屌你條片又唔撚係全程發生咩事 淨係影住長毛要處理事情嘅經過 分化味好濃 有冇長啲嘅片呀
FC pls
而家不割喎唔係咩
下... 我琴日都係個萍姨籌之後比人圍 長毛出黎話識佢, 跟住點完錢就話會捐去612

香港自由之書—賣卡投資國難五金發國難財Ver 2.0
https://lihkg.com/thread/1486618/page/1
唉, 做多d宣傳喇,大把人撲水俾佢
唔好搞到班義務律師無水喉無資源,出唔盡力幫班示威者打甩
雖然唔知真偽不過一向睇星火多
睇左條片,一嚟就有個阿嬸係度聲大夾惡屌人,反而個女義工都幾冷靜
同埋樓主你個description都1999睇唔明喎
即係本身籌錢既係咩組織?你話本土派,咁即係本民前?你一個冇人聽過既組織出嚟話籌錢係人都會問你咩料啦
而且長毛都話現場點完數會俾民陣fc返,根本唔係樓主講既搶錢
加上樓主講咩612基金唔會俾勇武手足,危言聳聽且非常有分化之嫌,大家小心判斷
其他巴打答咗幾十次
都未上庭梗係唔使用咁多錢啦
當有300個俾人告
一人廿萬律師費都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞