因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
其實星火有無都公開過條數? 岩岩搵過下唔係好見到
咁佢自己另外時間籌唔得?
果日係民陣主場,大家預捐去612
佢無情情係人地個場籌款,
好容易有人搞錯,以為捐緊俾612

好瓜田李下feel
咁梁天琦要等到2022先可以聯絡佢地幫手
DLLM最需要嗰班你唔幫
收5000萬嚟做乜鳩?
肯定唔撚得
魚革嗰陣泛民仲割緊蓆
親手篤灰然後而家幫你籌錢
相信坐緊政治獄嘅巴打
啖氣唔落 筆錢都唔會要
612基金幾時有咁講過?
我有PM過問寫信俾獄中人士問題,都真係肯認真幫既

錢銀野我唔太care,最緊要佢地做到野, 當然透明D更好
個個C9 咪係擺檔籌款比人質疑好鬼個阿嬸囉
亦都係拒絕透露以往籌左幾多個位呀
係囉 打劫完人話唔係自己袋就得?
老屈啫
話私怨個啲睇清楚先,個組織話要幫魚蛋義士
有人捐錢畀佢即係想幫魚蛋義士,612講明淨幫反中共
點解長毛賊可以搶人錢代人捐款?點解啲錢一定要歸民陣612?
當然個組織真偽有待查核,但唔代表長毛賊可以搶錢
第二話612唔幫前線義士真係有待FC
班人扮盲架啦 一句話人分化就想滅聲
下?
講多d好喎
好難講
係,肯定
長毛班友先最撚貪錢 小辣椒老母都話好捐比佢地
律師團都已經係度鬼打鬼啦
飛行模式
樓主你係點知道612唔肯幫班勇武被捕人士?
任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
你可以要求透明,之後比泛民時間回應,大家唔好落井下石,小心一失控,比鬼控風向,迫死泛民
聽落好似有少少道理咁,但係睇真啲其實都係分化撚
邊個話612唔幫前線㗎
我尋日有見到長毛, 佢檔野d膠箱前面痴晒黑紙話捐比612基金, 唔係段片入面咁樣, 咁佢真係似做中間人ja wor
市民想俾612,唔代表想俾魚蛋

我覺得魚蛋要幫,但要多d宣傳下自己既需要,
而唔係走去玩分化,屌人,搶612既資源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞