因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
最後錢去左邊?
push
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂變相幫助推呢類 post 洗版。

真係忍唔到要覆既, 就請 click埋 "不推文回覆" ,

無謂畀個 標題浮面.
分化
唔使推
泛民大把專業人士出身
真係想搵錢神早行建制個飯啦
你話長毛大中華膠我都信
你話佢為錢我真係笑左出聲
大台係咁架啦
問左被捕既朋友
根本不存在612只幫和理非
完全係抹黑
please fact check
早兩個星期已經見有啲「資料」係TG同其他地方瘋傳, 講612錢銀有問題
總之, 612聽到就解釋下啦
同埋捐錢嘅各位, 捐左出去嘅錢, 就當無左啦
唔信呢個基金可以唔捐住, 到有朝一日幫義士打官司果陣再捐都唔遲
錢銀在手, 家下可以幫下啲無飯食, 無gear, 又無工番嘅勇武手足先
以後捐畀星火
又嚟 ?

任何明顯 挑釁/挑撥/分化/無聊 topic 既 post 唔使覆, 唔使理,由佢沉, 正負評都唔須要。

無謂畀個 標題浮面.
分化味濃
P牌好似推唔到但都推下
乜撚野612唔幫非和理非?

我朋友係前線,612有接觸佢。
講完。
起完樓主底
又係個D屌泛民重屌得勁過共產黨既關sir之流
大家唔洗理了
我都見到,本來想捐,諗一下,無理由一個箱擺响度就信咁柒,我地612要幫埋魚蛋義士,唔係求其一個走出黎又捐架嘛
又嚟 ?

無謂畀個 標題浮面.
咁多人分化 抹黑 612 星火
筆錢根本唔夠分比咁多義仕打官司 而家問題唔係唔想幫 係唔夠錢幫 咁多義仕比黑警拉 邊夠分 唔好再指責分化 大家諗清楚
經濟援助就唔係靠呢個612基金啦
612使撚咁慳呀?到時話唔夠錢大把人仆到去出嚟捐啦
七百幾人被捕喎佢得五十幾個case?
你話好冷靜嗰個
唔係原本搞籌款嘅義工
隔離好激動嘅阿姐 佢先係
喂喂喂 屌你老母
重點係舊錢 長毛重自己袋住未交返出黎
比人屌先話入返數渣
又好似肥佬黎單野咁話擺住自己戶口先呀?

社氓連呃錢幾撚多往積呀 劉霞單野
剩係薟簿同過堂呀!都未正式打過一堂,若7百幾個要打哂捐多幾億都末夠。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞