因為612基金唔幫前線被捕人士 前線自己幫魚革義士籌款 尋晚街站比社氓連包圍 捐款比長毛搶走哂 話全部沒收比612基金

1228 回覆
401 Like 704 Dislike
唔該OP出2 同埋整合所有證據 係下個post講清楚
]屌你老味 樓上社記打手吹鳩到
又話自己係現場 個阿婆運走左6 7個籌款箱 又話嘈左2個鐘
嘈左2個鐘 運走6 7個籌款箱會無人阻無人影低

重有吹奏長毛果d真係打手到
成個社記2登一早做左過街老鼠啦
[/
其實淨係想知點解可以沒收人地D錢
樓主個個post都喺到屌人同搞分化啲fact check圖又無名無姓點信你
唔該OP出2 同埋整合所有證據 係下個post講清楚
當時魚蛋泛民無份,極速割蓆,但而家唔好追究住

只希望有人真係成立返個義士生活基金,暴動都 7 年起,只要有一萬人月供幾百,義士一出獄就可以唔需要咁傍偟
長毛提出要捐畀612 基隆金,係有理由嘅
因為民陣所有組織都同意,當日所有籌款嘅街站,都要幫612基金籌款
我吊
原來612唔係比前線?
屌你老味 社記打手吹鳩到

屌你梁國雄老母個臭閪
屌你老味 社記打手吹鳩到

保持車速距離
同意!

而家好多分化L
既然P牌玩風...

呢個呀姐丫嘛

佢叫馮兢文。想認識佢可以search下 2015區選G20 紅磡灣區。 其餘嘅,信不信由你。
612一定係幫前線
有相關律師 已fc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞