727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
用和理非既態度入元朗想比人打死?
仲要屈9人地支持勇武係帶風向 係咪人黎
道德高地
收割光環
反警黑合作
1.止戈為武都係另一種勇武 2.鄉黑不等於圍村文化 唔好mixed up

文革由咩引起? 海端罷官
普通既一部歷史劇 俾江青拉到階級鬥爭 一發不可收拾

727出左咩事 點用筆寫都寫唔返
正如白衫人打錯人+警白一家親 點用筆寫都寫唔返

拉開世界黎睇 有邊個國家冇企我地果邊?

香港呢刻已經變左當年西柏林 (唔熟歷史唔緊要 睇睇西柏林地圖先 佢唔係位於東西德中間 而係被東德全包圍)
做錯一個決定 圍牆就冇ga la
你點和平行完 班狗都會圍到你要郁手保護自己 再屈番落你到
唔好講其他人眼中啦
其他人點諗次要
重要嘅比班鄉黑知佢地唔係惡哂
佢地做壞事係要付出沉重代價
pushhhh

但都要有準備保護自己
和理非先有強烈對比
話比人知 我地無人會驚你地使用暴力
真心 如果用暴力 唔理民意會唔會掉轉
政府已經有好多藉口捉你
用唔同方法做唔同既野 面對唔同既環境
唔好淨死用一種方法呀!!
香港人 打不死 不屈不饒!!!
佢哋真係打過嚟嘅話咁自衛一定要
但係燒祠堂呢個真係有啲保留
五大訴告未曾忘記過,但係直入元朗當日,呢個理由唔係最有力。

一定要揸正官鄉黑勾結
其實無得咁樣驚
咁你都可以話唔搞佢嘅佢會得寸進尺無法無天
邊有得咁去預
總之到時我會信現場執生
係提議啫,唔通我可以捉住你返屋企咩
道德高地
反警黑合作
平時都支持義士
但今次真係真係一定要繼續對準失效既政權
要借今次事件大條道理痛擊呢個政府 令佢地自亂陣腳 令佢地不斷行動失誤
千奇唔可以有衝突令佢地可以轉移視線 又用淡化一招淡化當日元朗事件
記住要打倒強權一定要令佢地方寸大亂
要利用今次政府嚴重錯判形勢加以發揮 一定要大造文章 兼施文宣
咁先可以為我地陣營帶黎機會!!
但當日一有衝突出現就會令我地少一次強力炸彈架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞