727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
推呀
你咁樣講同黑警用完高度武力打完手足
去到警總門外,都要和理非,雞蛋都唔掉隻,嚟所謂突顯政府不公無分別
推!
仲喺度呃自己話和理非,唔該啦,到時就算係喺大馬路都已經會有衝突啦,咁就已經中咗你所謂嘅「衝」架啦。況且,到時大馬路已經係主戰場,邊個仲得閒同你衝入唔同村?我講得呢啲inconvenient truth就預咗被負皮,你地即管負皮。

補多兩句,對面係會有武器,唔該就算你思想上未預咗開拖都好,基本防具點都要齊章,唔係到時累人累己。
就算星期六唔係和理非,係燒村

你以為會消滅到佢地? 到時你下次遊行完返黎可能唔係比佢打,係比佢斬

我唔係想表達暴力會招致更大暴力呢d廢話
而係一班外來人去到元朗就算當日做d乜,都唔會一日就解決到鄉黑問題,當日係去表態,係去落佢面,又或者難聽d係收割光環

要長久保障當地人安全既,始終要靠當地民團既成立,唔係燒一次村
728主菜
唔理佢地
佢地鍾意嘅可以試下㩒低勇武交比警犬
唔係一定有
係針對黑社會
黑社會本身唔受社會規範
所以和平冇用
必須已武制暴
Ok?
我們一定要為保護元朗企出來,對準支聯辦和政府、雙黑(黑社會黑警),絕不向恐怖分子屈服!
Push
推呀
但如果今次牛屎佬用鐵通打我哋,又用遮擋,唔還擊???
我都講咗好多次, 而家咁嘅氣勢,五大訴求嘅遊行一定風向去曬我哋嗰邊!

唔係話驚啲牛屎佬,但唔好衝擊村, 我哋要掛住反黑警反鄉黑,反警黑勾結嘅口號!
同埋有樣好重要嘅嘢就係可能好多人冇入過元朗,元朗唔係你哋想像中咁鄉村,就算入到鄉村入面你都分唔到邊一個係鄉黑。

可以圍警局,搞村萬萬不能, 到時何君堯嘅保衛家園既大話就會成真 , 萬萬不可。

721晚 元朗警署同天水圍警署有份拉閘,可以對準佢地。

其實係第二日都已經有啲街坊圍住警局, 大家千祈唔好亂嚟呀 , 好多街坊都企喺我哋嗰邊㗎。

利申:元朗新居民
推呀
Push
Push
土生土長元朗後生仔
唔支持主動入侵式通武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞