727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
三條問題:
1)有兄弟入村 你割唔割蓆?
2)27號你會係邊?
3)有冇諗過點幫我地手?
而家入元朗 唔係入圍村, 元朗冇市民?淨係得黑社會?
最好間間舖都打開門做生意,對比黑社會搞到死城左成日。
要比609,616 更平和,贏民心蠃國際輿論!

我哋人多加上做咗嘢冇錢收 鄉黑應該唔會再出嚟
又話反黑遊行
做乜去阻住元朗居民
>> 主張以武制暴 不支持無差別攻擊
村入面有一般村民, 你一入村, 已經係無差別攻擊.
叫我地唔好學班牛屎飛無差別攻擊呀!
我都好撚嬲,不過而家係咪要見祠堂就拆先? 你點樣分邊個係打人班友既神主牌?
做人有所為,有所不為。
香港始終係寧縱勿枉!
做還做,主要在表達班牛屎飛係錯,唔係要掃場。 btw 各自爬山,加油!
屌你行開啦
金鐘冇市民?中環冇市民?沙田冇市民?上水冇市民?
同埋我地家下係咪無差別打人?
不嬲我想知道嘅係
如果有兄弟入村,你地和理非會否割蓆
雖然一直以黎我地都比人話係暴徒
但係我地嘅行動一直都係針對政府
拆人祠堂同拆立會係唔同嘅概念黎
我支持大家應該保護自己
727一定要full gear
但係唔贊成一黎就開人波
真係無謂比個理由人地打我地

呢次運動最成功就係勇武同和理非合作
如果今次入去一黎就主動衝擊嘅話
民意呢啲嘢就唔多講 見仁見智

最重要係
好容易就會演變成民眾之間嘅衝突
令政府成功轉移視線
同埋會增加之後遊行嘅危險
可能之後遊行會少左好多和理非出黎

光復行動都係重要嘅一環
但係我覺得最重要嘅戰線係對抗政府
要謹記初心

大家加油
保護好自己
開始有長輩文謠言開始散佈連登仔當日會發動燒村拆祠堂

求連登仔團結文宣做野

727 和理優 不入村 不開波 會還拖

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
用破壞去宣洩憤怒 係呢一刻絕不理智
入村已經當攻擊?
笑撚死人咩
次次都話今次唔同架啦屌
警總 71 上水 沙田
比現場手足自己判斷啦
推!
推爆去
要打的等佢過嚟挑機咪圍鳩佢追佢嚟打
到時就係受襲自衛
大家請堅定信念,唔好比有心人分化
今次目的係反警黑,唔係報復
我地係去和平遊行抗議
但如果被攻擊
亦冇可能任由亂棍打死唔還手
其實只要唔搞祠堂燒村
對家係冇藉口出手
就算佢出,唔通我地幾萬人要怕佢幾百人?
仲有全香港人睇住直播
勇武弟兄唔好嬲,和理非好需要你地保護
我地齊上齊落啦
條氣落唔到最多夜晚出左元朗去探吓黑驚囉
放心一定唔會咁on9學班老黑主動,同時提醒各位討論既時候小心分化撚灰機撚,好多三毛已經開工
你家下嘅前設係我地一嚟就燒村
會否將事情推到極端?
唔係睇唔起沙盤推演 但係下下淨係識紙上談兵有咩意思?
你可以問我地入村做咩 唔係一嚟就話我地肯定見人就打

你答咗我先 會否割蓆
你答唔出 我地班手足下次甘終 尚環點同你搏命
721原來有藉口出手
今次和理非係因為要話俾人知香港唔係一個可以俾亂你班黑亂黎既地方
721元朗既事我都好嬲,
但今次真係要冷靜一下,
你理下只要有一個勇武主動出手打傷唔知咩字頭既白衫
佢地一定吹雞
咁吹左雞,到時受既就一定唔會只係得勇武奶野,而係陪人行既和理非出事
1) 唔割, 但希望可以勸到大家諗清楚後果, 唔好只為一時之氣.
2) 我係和理非, 由四月已經開始參加每次遊行, 27日都會去.
3) 如果你地入村, 我真係唔知點幫. 都係果句, 真心唔希望你地不顧後果入村.
比d掌聲自己先!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞