727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
幫推
總之打就一定要打,問題係唔可以做主動,如果唔係比人搵位入,總之入到去用和理非方向不斷挑釁,班牛屎佬好難克制,佢一出手我地都大調班還拖,要將佢往死裡打,個日邊個出手先就邊個輸,大家鬥忍耐力
幫推
Push
其實我意思就係唔信狗,啲狗越嚟越過份代表我地會有更多人支持
推到人人都睇到
whatsapp收到抹黑727嘅訊息
於是寫咗呢段野做whatsapp文宣
P牌仔有錯請細細力打

各位元朗區嘅居民大家好
收到你地whatsapp關於727嘅遊行安排
睇嚟大家對當日嘅遊行有太多幻想喇
今次遊行係針對7月21號白衣人於元朗西鐵站及周邊進行嘅大規模恐怖襲擊而成立
自從721呢個事件,成個元朗變到死城一樣
大家收工都提心吊膽,人心惶惶,日日唔知幾時再見到班白衫人
就算行過西鐵站都會有種恐懼
而家好多即使唔係住喺元朗嘅居民
都好希望做返一啲野去幫元朗市民打氣
我地亦都希望透過和平嘅遊行去帶出反三黑嘅訊息
「反黑警、反鄉黑、反黑政」
希望透過遊行去話畀今次大規模恐怖襲擊嘅策劃人聽
我地唔會向黑勢力低頭!
請大家唔好相信個啲燒村、拆祠堂、破壞閉路電視、大肆破壞、進行復仇之說
727有嘅只係極度和平同優雅嘅遊行
希望各位元朗區居民都會一同參與
表達你地對惡勢力嘅不滿!絕不姑息白衫人嘅暴力行為!
一方有難,八方支援
黑勢力當前,十八區為一體,全香港人一同支持元朗居民!
推!!!727請和平
我地同佢地係唔係同一類人!!!!!
好野,成個香港支持我地了,兩百萬人啦,唔夠?

之後呢?你射左幾多次?
真係
裝備就要帶定
佢哋打人就還拖,但唔好自己衝入村覆桌
千祈唔好衝動
一時攞咗彩燒佢村但係一定後患無窮
有關727 728安排建議!
https://lih.kg/1352474
Pish
光復香港
唔好純叫人唔好燒
俾返個目標
你唔講中聯辦,都講下TVB,MTR丫
不要做不對準今次抗爭的無為事情!
因為面向的對手是強權政府,有大量資源
反而抗爭者每分資源(人員意志,物資)都來得不昜
不集中目標必敗無異
不斷開新戰埸等如自殺!

無論如何忿怒都不可做不道德的事,否則舆白衫恐怖勢力毫無分別!!!到時必定割席
俾人打完還手
原來係對家合理
7000幾正評
兒登風向真係易帶
再推
推!
好多人關注,唔可以亂搞
班牛屎,有排同佢玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞