727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
道德高地
反警黑合作
要記得村入面其實好多其他人唔關白衫恐襲事
唔好一時之氣打埋自己人,唔好主動去搞人哋啲村

相反如果有mk出嚟挑機,就記得保護自己,但總之唔好主動搞人條村
(元朗公投)邀唔邀請鄉紳參加727遊行?
https://lih.kg/1356829

幫手聯絡鄉紳出席!
有佢地就唔會變成流血衝突
而且仲可以拉一派打一派!
俾人打一定要郁手
但唔可以係主動嗰個
我以為今年仲係2014

btw乜仲需要突顯?????
三毛好想各位開拖
勇武巴打,圍村示威我覺得可行,燒村就免了,反而用油漆、噴漆比較冇咁大影響、又可以表達意見
今早民建聯係葵芳借圓玄學院個名去賣旗,其實幫佢集資
我哋入元朗遊行,少條頭髮,國際社會都會入黑警數,真係頭盔都唔駛帶
咁所以我未話唔去算囉
對面犯大錯, 今次係收割光環
同意
收割光環
屌唔順你意就唔不能各自爬山,以後你慢慢出
都係果句
唔會主動衝擊防線
元朗就一定要入!要著好防護裝備。最好係遊行同包圍元朗警署,揸正警黑勾結的旗號,做反警黑的遊行,口號警察勾結,市民受孽,官鄉黑互惠互利。

要早入,天黑前出

唔好拆祠堂同燒村,你無差別咁鬧事就變左同班牛屎佬一樣。你傷左一個無辜的人/佢的財產,你過意得去嗎?

可以叫何君堯出黎帶隊反警黑遊行,擺佢上木台,佢地會衝何妖先
叫村口同班牛屎佬對峙,擺班警察上木台,警察會被衝先

警黑勾結呢單野,我地佔曬上風,唔好自斃。當日警察一定會在場,最好早過我地到TIM,班黑社會打人,我地要防同退,班黑唔撚捉人,佢地仲撚大獲,傳媒仲唔報撚死佢地,記著宜家係有直播,而一日時間元朗黑夜都傳埋去英國國會。其實傳媒亦報左一個月,係真正去到21號晚政府同警察的聲譽先爆煲左 (愛爾蘭係21晚後先出左旅遊警號)
死撚開啦
一係你自焚啦咁撚叻
遊行一定要用和理非號召 但俾人打就一家要勇武自衛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞