727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
呢個po d 正評誇張左wor
做假都認真小小啦
推土機出動
================

堅守五大訴求
勿分化勿指責 
齊上齊落
建議大家自備物資 做流動物資站
頭盔 眼罩 口罩 毛巾 是啤衫
我無嘢講 我要見律師
對抗中聯辦恐怖治港
光復香港 時代革命
記住我地嘅目標係政府同警狗
721白衫"保家衛園"暴徒襲擊人合理化
警察唔洗做???
我想睇下班黑夠膽再亂打人多次
yes 只要佢地郁手先我地點打都冇人會怪我地
其實大家千期唔好睇少和理非既力量,幾十萬人入去,無穿無爛走返出黎,無林鄭夢寐以求既人民對人民,民意逆轉,成功搶佔原本係警察既道德高地,威力已經好大
一定唔可以做主動
等佢地燥動郁左先
我地大大力防守反擊先得
但絕對絕對唔可以做主動攻擊
希望各位同路人三思
道德繼續譴責緊政府同警察
所以唔好用暴力主動回應
而係要被動咁用暴力自衛
push
元朗就一定要入!要著好防護裝備。最好係遊行同包圍元朗警署,揸正警黑勾結的旗號,做反警黑的遊行,口號警察勾結,市民受孽,官鄉黑互惠互利。

要早入,天黑前出

唔好拆祠堂同燒村,你無差別咁鬧事就變左同班牛屎佬一樣。你傷左一個無辜的人/佢的財產,你過意得去嗎?

可以叫何君堯出黎帶隊反警黑遊行,擺佢上木台
叫村口同班牛屎佬對峙,擺班警察上木台。

警黑勾結呢單野,我地佔曬上風,唔好自斃。當日警察一定會在場,最好早過我地到TIM,班黑社會打人,我地要防同退,班黑唔撚捉人,仍地仲撚大獲,傳媒仲唔報撚死佢地,記著宜家係有直播,一日時間元朗黑夜都傳埋去英國國會
推啊推啊
咁最好,因為狗仔今次冇藉口唔理,話唔夠人
再發生多次會有更多人醒覺
兄弟爬山, 各有各做係信條
違背呢個精神, 一定係鬼
今次兄弟爬山
唔係各自努力
而係一齊努力
點解上水 沙田 金鍾 銅鑼灣就可以勇武 就可以各自爬山 點解我地元朗俾比打咗獲就要和平理性 冇得各有各做
又好似返返2014咁
你班人究竟有無進步過
場運動唔係你
做咩要所有人聽你枝笛
咁你有咩解決方法
定係你覺得我地去鳩行佢地就會唔打人
但我都想問返
你入去同班圍村人打過有咩意義?
其他人眼中會唔會覺得你係保護屯天元嘅人?
定只會覺得你地黑白互毆?
推,好文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞