727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
我覺得經過佢地既村既時候,先找班brother 形成人鏈,防止無差別攻擊村落,一定會有好多和理非幫手同感動!記者朋友又有TAG 映到野!可以多贏!

可能佢地想connect埋深藍
Push
元朗好多la, 色情場所最出名
唔好入村我覺得合理
唯一理由就係唔識路
其他乜鳩唔好比藉口人、拉攏牛屎佬、道德高地都係on999999
口講「反黑」然後入去遊行「用人數打擊鄉黑」?
口講「抵抗白色恐怖」然後「唔好比藉口黑社會打人」?
嚇到屎都瀨埋出嚟
笑撚左 又係啲左仔言論 你呢個6,7月坐左監?
唔係你,我講緊有人話唔燒祠堂唔得個d 人姐
勇武都重有好多方法
官警黑明暗相合作
和理非都要帶頭盔
等班牛屎佬出手影曬片先還拖就係名正言順香港自衛隊
支持啊,唔好比5毛帶風向啦,

尋日就全版河妖,

今日就反不合作運動,

大家集中討論727,728啊!!!
唔係鬧交
但想知咩係必要時
推!點都會比全世界知係佢地郁手我地自衛先得
Push
黑社會搞市民 係令人好嬲 但係大局上睇 係對我地有利
小心被和理非糾察捉你出嚟呀手足
推!
Pish
我覺得樓主既論點唔係好強說服力
就算佢以保家衛國旗號
你有乜證明話佢有好高民意授權
我唔認為呢一刻 光環係必要
只要意識形態正確 有足夠民意 具代表性
根本就唔會站唔住腳

唔係拎何妖d濕鳩歪理 就可以將自己講成正義既
按你光環撚既講法 由何妖比人拆墳果刻起 佢就已經可以收割啦 保家衛國 警黑合作搞鳩全部入元朗既人 神早冇晒光環啦

我覺得樓主你要比番你套諗法出黎
去proof你 覺得道德高地 佔成件事高比重既諗法
727 和理優 不入村 不開波 會還拖

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
用破壞去宣洩憤怒 係呢一刻絕不理智
我個concern都係情況許唔許可
同埋唔搞唔關事嘅人
但只要情況ok 手足夠人有把握
絕對支持主動出擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞