727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
分唔到邊個出手先
咁就代表可以主動搞人?
認同

勇武既唔該克制d , 不主動攻擊,只係保護群眾

有主動出擊者,大家要幫手阻止
所有人都做和理非一天
727 !
遊行
燒村

————— 聚焦八大訴求 —————
一、正式撤回”逃犯引導條例”修例
二、收回反修例示威中的暴動定性
三、撤銷對所有反修例示威者控罪
四、成立獨立調查委員會
五、立即全面實行雙普選
六、承諾永不落實「社會信用評分系統」
七、全面移除全港「多功能智慧燈柱」
八、追究徹查元朗鄉黑暴徒及警察失蹤事件責任

我無野講 我唔解鎖 我搵律師 唔好凶我 我投訴你

齊上齊落, 不撤不散
不流血 不受傷
不分化 不割蓆
不篤灰 不被捕
你所謂既「鳩行」點會無作用?

其一
今次人數夠多的話
遊行係要背搞白色恐佈背後既人睇
搵黑社會打人都唔會滅到香港人既聲音
唔會怕你,照樣會企出黎

其二
新界西既巴絲會知道佢地並唔孤獨
佢地有事,有好多人都會企出黎,唔怕俾人打
幫助減低佢地心入面既恐懼感,同行ok?

其三
好多人都係長住元朗
今次俾你燒村,之後呢?
班人一定覆桌,佢地仲駛住喺新界西?
咁你地係咪日日夜夜都去元朗保佢地?
日日夜夜都入去放火打人?
咁主線點?
一日唔爭取雙普選,唔成立獨立委員會
鄉黑官勾結都唔會停
要打擊,請打擊核心
Push
同意, 帶足防具自保就算
今晚收工番去再打長文講
呢幾日叫完全和理非同唔好勇武100%係幫緊雙黑合作
震懾班牛屎佬
今次手足一定要齊上齊落
唔可以落單
push
我地目標係反警黑合作 反白色恐怖
而唔係復仇!
聚焦番係呢到!
7.27 「反警黑元朗和理非大遊行」
「對抗警黑勾結 還我免於恐懼」
反白色恐怖!還我免於恐懼的自由
一齊黎一齊走,一個都不能少
邊個留低,邊個搞事,一律當鬼處理,無情講!

重點係反黑社會 唔係針對所有圍村人要分化佢地
文宣應該針對和理非而出,因為怕好多和理非因為「燒村」一說唔敢出黎。但我地要講清楚今次係,一定要和理優,一齊黎一齊走,一個都不能少。
「不入村 不開波 對家郁手會還拖
一齊黎 一齊走 一個都不能少」

https://lih.kg/dpmkCS
你都on撚9,黑幫出手要籍口?
你估個個都好似你地班病態政治潔癖咁有理性logic 咩
7.27 「反警黑元朗和理非大遊行」
「對抗警黑勾結 還我免於恐懼」
反白色恐怖!還我免於恐懼的自由
一齊黎一齊走,一個都不能少
邊個留低,邊個搞事,一律當鬼處理,無情講!

重點係反黑社會 唔係針對所有圍村人要分化佢地
文宣應該針對和理非而出,因為怕好多和理非因為「燒村」一說唔敢出黎。但我地要講清楚今次係,一定要和理優,一齊黎一齊走,一個都不能少。
「不入村 不開波 對家郁手會還拖
一齊黎 一齊走 一個都不能少」

https://lih.kg/dpmkCS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞