727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
呢個我係同意
我尋日其他po都係咁講
儘量唔好搞唔關事嘅人
例如可集中搞已知關事嘅拳館同鄉會嗰d
同只係有信心同把握嘅情況下先激進
只係我唔會限死其他手足做咩
現場到時有更大變數
我信佢地自己執生
一定要帶防具
但同意和理非
收聲啦p牌仔
推 五大訴求先係重點
到時再整治班黑社會
雖然鄉黑做嘢唔駛咁多理由
但出得去大家最緊要安全
未次次都還拖。而家根唔唔還拖都贏,邊加出手邊加輸,星期六我咩都唔帶,我就咁行入元朗,夠彊打死我!我地冇野多人多!

然後一見落單繼續打
同班生番和理非
到底邊個送緊頭?
你入元朗佢會唔搵人搞事?
我認同
agger
兩者性質唔同
解放軍係政府既人佢地係香港濫傷無辜絕對要向國際交代
黑道係不法分子 濫傷無辜只要搵幾個人濟旗即可
我地主動搞黑道係會比港共乘虛而入 掩蓋自己過失坐大佢地既理據
71係針對體制, 有立法會呢個公權力象徵之一
727你想衝村? 衝邊條? 南邊圍西邊圍?
條條村都有大量唔關事民眾, 係私人地方黎
我係黑社會, 搵樓下個租客姨姨, 着睡衣出黎屌鳩你班係村外聚集嘅熱血青年
然後呢班村外聚集人士就即時仆街, 變左沙田黑警
最好衝埋入去添, 我係幕後黑手實開心死, 叫班細唔做嘢一晚, 第二日個火頭即燒去727示威者
所以冇必要拆祠堂
拆都拆何妖間屋
我唔同意今次要絕對和理,任何防禦措施都唔帶
但一定唔可以主動挑釁,極力避免同黑社會武力衝突,當然有人打左你你要識還手la,be water

但係見到連登咁多人洗版,啲兄弟又火遮眼咁,我真係好驚返兄弟會搞人墳墓,玩人屋企,老實講係完全過左道德底線。

勇武派兄弟真係要冷靜下,要有獨立思考,清楚自己支棍係打緊乜嘢,你係想保護定係破壞?
呢個相信唔會有人阻你
可以 咁你休息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞