727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
今次去挑機,死左都無人可憐呀!何必呢?
仲話自己係義士,豬隊友嘅義士呀? 咩野叫be water,記唔記得呀?
同意你的觀點
但我看不起那些在冷氣房指指點點的人
即係勇武派會被人割席啦
回應保護兄弟論

我比你727打燒佢村 又點?佢地個個著草 南邊圍入面隨時得返真平民。
你拆佢祠堂成功又點?佢更憎你。星期日你冇曬人 星期一 星期二 ......隨時搵日攪返我地班後生仔都得。重點係你拆佢祠堂,人地更加團結 中立都變憎恨

727 果日咁多人點會危險
係擔心第日真元朗既兄弟隨時都可以比人覆桌

就當你真係攻祠堂,打到一兩隻牛屎?

佢班牛屎同黑警放軟手腳咩都唔做呢?佢放軟手腳由得你拆。跟住點?就算我地拆曬又好 燒曬又好。跟住元朗兄弟就安全咩?果日安全,之後呢?黑社會覆桌一定要元朗嫁?我下次去上水又或者任何一個地方又點?

當有警察村 有警察係我地破壞祠堂又或者燒完後出黎 ,跟住就當佢開埋槍打死個手足。到時又點?
警察開槍守護元朗家園 寫得幾好。有市民生命財產受威脅佢出黎用武力係冇錯嫁,你就算比立場哥哥姐姐寫呢個新聞都好難射,我地死去既呢條人命換左咩返黎?彰顯警隊保護市民生命財產。

政權 犬隻先係元兇。

去到第日元朗兄弟又點。佢地班牛屎佬隨時可以擇日重賽你吹佢唔脹。我拆佢祠堂 當殺埋佢屋企人又點?咪再打既反擊。不嬲都係嫁啦,你人多我同你打?緊係等人小啦。
人小果陣比人圍可以點呀?一係就真係有24小時on call 仲要係各區 同埋有車既自衛隊 點攪呀?你攪得幾多日?
如果唔係都係要依靠班犬做犬應該做既野

所以對像係犬呀。要保護元朗手足目標係要改犬呀

反之 如果今次係
和理非 真和理非。
你班元朗中立撚生意佬和理非勇武全部圍住你元朗狗屋屌 ,呢家係咩呀?係連洗碗個呀姐都屌9班黑社會呀。當元朗社區都反呢班黑社會既時候,你香港警察再唔做野你林鄭同成個政權就真真正正玩撚完。你商家再黎多次唔屌唔撤資?我話你知呢家既元朗反而係最安全呀。任知示威者再比黑社會打你林鄭一定比社會炮轟到勁過616

加上
當元朗大部份民意都係我地呢邊既時候,就算街頭有我地人比黑社會打 ,形成既氣氛民意到時就真係可能全民抗暴,個個呢家都同呢班白衫同何妖割蓆呀。

我只係想將我地元朗兄弟安全同運動五大訴求放第一。
千期唔好唔記得五條人命既違志 五大訴求。我地應承過佢地 幫佢完成。
唔只搞祠堂,其實只要你主動入村搞對班牛屎佬黎講係一樣
忍住道火啊
同埋大家今次要打嘅旗號唔好係「光復元朗」
而係要針對反黑
無升級嘅準備無好抗爭啦
唔好衝警察呀驚佢地會越打越大力
唔好激嬲共產黨呀驚佢派軍落黎
你講咩呀,連登不嬲都和理非
香討同baby kingdom先係勇武

一定要用和理非既方式
吾好有位俾人入
推到大熱
叫得停一個 阻唔到所有人
除非你諗到點搵到個交代俾 當日打到跪地 都要食多拳既人
俾人打到流哂血既立場姐姐
倒地既大肚女士
岩呀
所以祖墳係尋日冼親
唔可以係27做任何野
做咩都擇另吉日
因為香港人唔做
黑社會都會做野

例:收唔到錢起墳
sor俾錯負皮
和理非
痴撚線 有班仆街慫恿兄弟入村送頭 大家睇路呀
727唔可以主動出擊,遊行要和平進行。
如果俾人搞就已經係生命受到威脅,要克制地防衛,極端情況先好反擊。
早就走晒上去避火頭啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞