727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
同意和理非
push
衝擊只會令佢地劇本合理化
一日開幾十個po講,知架啦,和理非呀嘛

仲要不能各自爬山 , 咁和理非自己去囉
push
齊上齊落
齊上齊落
齊上齊落
我自己之前每次都支持要做主動 衝擊
但今次一樣真係唔建議

記住唔建議唔係因為怕對方惡
而係你要望下TVB新聞 方仗報同建制
宜家日日係點洗人腦
佢地講既每一句野都係話任何暴力都唔岩 白衫黑衫冇分別
而呢D說話係會有好多愚民聽左
覺得白衫咁惡你都打 搞到周圍唔安全
佢係會將責任歸究去你身上

強調多一次
可能你會覺得呢D咁既愚民諗乜 點撚解要理?
已經有烈士死 有200萬人遊行 咁都唔夠?
我真係明你有呢一種諗法
因為元朗外既行動我都係咁諗 而且會支持呢種諗法

但人類真係好善忘 一到左元朗呢件事
好多愚民已經一早唔記得左同反送中, 百萬人遊行係有因果關係
佢地只會倒果為因,睇結果,覺得社會亂
所以黑衫都有錯

而點解呢d愚民既諗法你都會理?
就係因為以上提到,ccctvb同政府已經落重藥洗人腦,
所以愚民會愈黎愈多,如果727你做主動果個,
不停衝擊,喺大量愚民眼中,你就會正式同白衫冇分別,

可能到左呢度,你都一樣會覺得:
咁又點?點解仲係要理呢d愚民,佢地又唔會上街既?

但係如果大量愚民真係唔再幫你,雖然佢地係唔會上街,
但社會上多左好多人對你地報以厭惡既眼光,
我相信呢點你地一定會感受到,
你始終會灰機,始終都會因而覺得愈行愈難行,

你想唔想愈走落去,下一次勇武行動,貼連儂牆,
都愈黎愈多人用厭惡眼神望你,或者比人鬧?開始冇心機?
如果唔想,727元朗就忍一忍先,口號一定要和理非,夠大愛,
反擊返政府既洗腦,突顯返警黑係邪惡果邊,做到真正全民connect

同埋只係叫你唔好主動衝擊,唔係比人打都唔保護自己
可以反擊 但唔好主動攻擊
一主攻就變咗同鄉黑冇分別
認真 727有無民間守護隊維持和平以武制暴應對716果種挑釁突襲,
同堆協助入夜前疏散人群維持安全齊上齊落,
預左警黑合作報警都無用,可能要cameraman拍底記錄可疑事件應變

仲有 聽日機場集會啊
借位

一人一信舉報地鐵、SHK、鄧炳強
https://lih.kg/1363500
Help push
——————-
https://lihkg.com/thread/1363363/page/1
去信聯合國第二波:檢舉黑警人人有責
齊上齊落
齊上齊落
我地死左五個人
元朗發生恐襲
政府唔撚理
於是你叫我入元朗行一圈之後番屋企?
係咪咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞