727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
再講多次,今次係和理非黎!係和理非呀!和!理!非!呀!絕對可以做主動撩交打個個呀!

反警黑勾結一定要優先講清楚!但同時要提及其他4大訴求!唔好比機會林鄭建制淡化 612, 屯門, 九龍, 上水, 沙田, 上環 既事!

同埋夠鐘一定要拉隊走!拉!隊!走!班黑社會同黑警冇人性!冷血架佢地!可能又會好似上次咁,一入黑就同我地黎多次江湖新秩序!

今次和理非係元朗都要聚焦返 5 大訴求
1. 全面撤回送中條例
2. 撤銷6.12暴動定性
3. 釋放被捕義士並承諾永不追究
4. 5. 成立獨立調查委員會,追究黑警濫用暴力,徹查警黑勾結7.21元朗恐襲
5. 全面實行雙普選[/quote]
再講多次,今次係和理非黎!係和理非呀!和!理!非!呀!絕對可以做主動撩交打個個呀!

反警黑勾結一定要優先講清楚!但同時要提及其他4大訴求!唔好比機會林鄭建制淡化 612, 屯門, 九龍, 上水, 沙田, 上環 既事!

同埋夠鐘一定要拉隊走!拉!隊!走!班黑社會同黑警冇人性!冷血架佢地!可能又會好似上次咁,一入黑就同我地黎多次江湖新秩序!

1. 全面撤回送中條例
4. 5. 成立獨立調查委員會,追究黑警濫用暴力,徹查警黑勾結7.21元朗恐襲
5. 全面實行雙普選

[quote]再講多次,今次係和理非黎!係和理非呀!和!理!非!呀!絕對可以做主動撩交打個個呀!

1. 全面撤回送中條例
5. 全面實行雙普選
今次真心絕對和理非 唔撚係講玩... 比人打先還拖
又有分化撚
冇理由去撩人開拖好唔好
我地成個月出去都係唔知出面有無幾架水炮車等緊架啦講真
你地有邊似出去發夢係真心覺得唔會有危險?

1. 全面撤回送中條例
5. 全面實行雙普選[/quote]

1. 全面撤回送中條例
5. 全面實行雙普選

[quote]再講多次,今次係和理非黎!係和理非呀!和!理!非!呀!絕對可以做主動撩交打個個呀!

1. 全面撤回送中條例
5. 全面實行雙普選
啫係你覺得係字眼問題啦?
我依家話入去野餐呀得未
根本就唔係字眼問題 係行為問題
你老母柒完未
入=燒????
屌你都弱撚智
宜家就係去比人睇 我地就算遊行 都可以好和理非
勇武既 我地係對政權 唔係對人民
從來傷害人民既就只有政權 唔係示威者
就係咁簡單
你話政府機構 所以算係對準政權, 但都係影響普通市民 當中有唔支持政府架喎

同埋元朗班黑底村民好多都係共匪 如果只係和理非, 咁同二百萬遊行個幾次有咩分別.
純討論, 不會人身攻擊
同一個問題係沙田問過黑警
問佢地你分到示威者同一般人咩?
之後就係一棍
今次到呢邊做黑警個位置?
你去扑鳩起哂底,特定到出黎既目標
我舉腳支持
但如果講到咁曖昧,無目標既主動打牛屎會有咩效果
我諗嗰重點係
不主動出擊
裝係要帶
咁做唔代表我哋縮
你點分到邊啲係黑底村民

到最後,隨時學晒班黑社會,變成無差別攻擊,咁你同班冚家剷,有乜分別
同問
「你班黃屍狗遊行撩人開拖,咪唔會比警察打囉」

1. 全面撤回送中條例
5. 全面實行雙普選
未決定 未拎到不反對
我係到唔係想9up, 只係想講, 你迫得人地大急, 人地會做咩你唔知。
你可以好勇, 但唔可以唔理身邊D老幼,女人
大家明唔明咩叫唔怕鄉黑
唔夠覺悟同黑社會開戰可以理解
但係你拎個反黑招牌,然後就話黑社會做咩你唔知
我地唔好點點點
咁樣唔係白色恐怖係乜?
冇理由去撩人開拖好唔好
「你班黃屍狗唔遊行撩人開拖,咪唔會比警察打囉」

覺得唔好做主動 班白衫一忍唔住我地先還手
聽到光環前道德高地後就知樓豬同班支持者係平日後面鳩坐叫可恥番屋企,然後前線抗爭者得到成果就覺得自己推動左個計動班人黎
14/19去過前線既人相信一早已經好清晰知道光環同道德高地呢幾隻字拖死左幾多人同成功機會
7.27 和理非 加自衛
宜家何君堯重要死亡恐嚇朱凱迪!?
反白色恐怖!還我免於恐懼的自由
反警黑元朗和理非大遊行!
一齊黎一齊走 一個都不能少
邊個留低, 邊個搞事, 一律當鬼處理, 無情講

文宣一齊幫手做野
重點係反黑社會 唔係針對所有圍村人
要分化佢地
再有襲擊事件
即時係連登成立屯元天自衛隊
到時歡迎你加入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞