727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
以71黎計 係我地做左主動 但入到去係比人見到無亂咁大肆破壞好似拆屋咁 而且讀左宣言比人嘅感覺係有目的 所以譴責嘅人好少
而612 我地有做主動 但狗實在太on9犯左大錯所以譴責示威者嘅人雖然唔少但係屌狗嘅係極之多
講返今次 未知數好多 圍村佬啦黑警啦 人地出咩招唔係話咁易就捉到路 假若主動攻破壞圍村嘅野 圍村佬可以以保衛家園之名反攻 加上黑警幫助 到時不單只會損失人力物力民意 更有機會將政府由721拯救出嚟 所以兄弟爬山各自努力嘅理念當然係繼續follow 但係前提係要有原則同底線 覺得勇武同和理非可以傾一個中間點出黎 務求達到最大效果 示威者嘅損失減到最少

另外就係暑假得返1個月 淋病好大可能係想等9月大家返工返學然後等時間慢慢沖淡一切 所以希望有高手可以諗下應該點行下一步棋

至於細節嘅野小妹讀書少 要交比各位巴絲打
利申 純粹個人9up 覺得唔合理嘅即管屌醒我
先係和理非 主力搞死物
如果有鄉黑挑釁 馬上勇武 但唔好入村
止戈為武!!
如果有人圍村叫喊 貼連儂牆 掛橫額 甚至噴漆或掟雞蛋,但同圍警總一樣唔入去,係咪全部都過激?
不要衝 對人渣 我哋要更似個人呀
遊行晒馬(人數) 表明吾妥黑警黑社會就夠

吾好比中共 林奠 有贏嘅機會
佢地無差別打人就OK 拆佢祠堂就係暴力?
同「撞立法會玻璃好暴力」有咩分別?
唔帶裝備武器入去感化佢地?
對住黑社會講道德高地係咪傻撚左

至於燒村好明顯係9up啦 運動到依家邊有人放過火
元朗巴打都要出黎!
元朗 e + 係俾警黑合作恐怖主義籠罩緊

要了解元朗手足對社區同人身安全既擔心

元朗係星期一變左死城已經係最好既例子

幫助元朗社區走出白色恐怖, 對港共政權繼續施壓回應訴求
仲有就係一定要自衛!!!!
一定要綁
唔好好似旺角個晚比個女警走甩
全部人都要帶索帶
都叫你圍黑社會地頭lor
圍村 =/= 黑社會
有咁多架步你唔搞?
大家記返起我地嘅5大訴求好冇呀 推上環post呢? 星期日唔係淨係元朗發生咗事 元朗上環一樣重要
我覺得727嘅重點唔係反黑
係反警黑合作

就算俾我地滅左條村對成場運動幫助其實都唔係好大
對家要再揾黑社會搞我地都唔難

如果你話驚屯元天啲和理非以後出嚟都會擔驚受怕
咁你搞完人條村 我諗手足仲驚會俾人報復
互相照應,互相監察
Agree
首先咪撚屈我屠村滅族先
講左好多次我唔支持
你咁講嘅放軟示弱
佢地就唔會得寸進尺隻手遮天
元朗手足一定好安全?
細良提醒: 去元朗係反黑。不是光復!!
https://lih.kg/1356278

反黑出師有名,普羅大眾易接受
7·27 循呢個方向加 5大訴求啦

不如組人鏈擋住村口
等勇武撚衛唔成
互相照應,互相監察
不如組人鏈擋住村口
等勇武撚衝唔成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞