727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
今次手足一定要齊上齊落
唔可以落單
警總係因為警權過大, 濫用過份暴力 又唔帶委任證吧?
不信任執法機構. 咁元朗同樣係警黑合作 超級過份暴力 點解唔可以係一樣呢?
〈光復香港 時代革命〉

一、徹底撤回修例
二、收回暴動定義
三、撤銷對今為所有反送中抗爭者控罪
四、成立獨立調查委員會,追究警隊濫權
五、以行政命令解散立法會,立即實行雙真普選
六、要求永不落實「社會信用評分系統」
七、要求移除全港「多功能智慧燈柱」
八、調查元朗恐襲及追究警隊失職
你唔7黎仲好 多謝你咁配合喎
21咪唔理囉,然後呢?跟住和平遊行?

我仲未明727到底想做乜
反黑?成班人唔入村喺市中心然後話「用人數打擊鄉黑」反左d乜?
抵抗白色恐怖?「唔好點點點,會比藉口黑社會出手」唔係白色恐怖係乜?
拉攏鄉事派?咁唔好搞丁權喇,牛屎佬第一時間反面。
拎光環?建議祼裝入去比人打,比人打死埋個道德高地高到出埋大氣層
同意,今次真係一定要和理非
所以圍完稅局,之後有巴絲舉牌道歉囉
勇武少一次唔代理唔勇囉
難得天降一次吸收藍絲既機會
11月仲有選舉架
選舉重唔重要呀?
真,呢次遊行一定要和理非。
如果有白衫友主動攻擊先還拖,千祈唔好主動攻擊!!
老豆搵仔Jul 24, 2019 12:06:53 PM 3.1K
不開波,會還拖?
你地100%準備還拖啦
Tee都印埋,我唔信佢地唔打人
做好萬全準備,帶大量裝備
和理非想嚇人不是靠高舉雙手
而是軍備競賽,示威不是示弱,人手一把長遮和玻璃樽
先至可以嚇到對方唔敢郁手

其實以點無錯
慎防中共陰謀,大事大非上講邊個放火燒村拆人祠堂邊個就係鬼
https://lih.kg/1358789

大家諗計.
出師要有名 任何行動要考慮政治代價同回報
我地繼續推五大訴求係我地嘅旗號 為民主 反暴政而上街 回報係五大訴求
復仇的話回報係咩大家好清楚
要清算班爛仔首先係擒王!
呢個真
黑社會不嬲都靠人多蝦人少,收錢先會做野
星期六佢會吹到2000人?雖然唔知真假,721單野又收唔到錢,仲會唔會出嚟??
我地星期六最少10萬人(一定多幾倍)
推!
再推
我都係住元朗 仲要係近南邊圍鄉黑範圍
但我唔會叫大家唔好入黎元朗 因為根本阻止唔到
唯有俾多啲資料大家 等大家可以全身而退齊上齊落
光唔光復到元朗對我黎講唔重要 最重要係各位手足安全

1. 睇巴打張地圖,你可以見到元朗站係近鄉村多過近市中心,當日白衫聚集嘅南邊圍空地就係正西鐵站樓下,幼稚園對出果個分叉路係好容易俾人包抄,因為前有南邊圍,後有黃屋村英龍圍,右邊有元朗舊墟,全部都係721班白衫佬集合上旅遊巴嘅地方,如果黑警封埋左邊往大馬路方向嘅話,示威者就會完全被困西鐵站底好難走

2. 西鐵站隔離連住嘅YOHO MALL係新鴻基旗下,有天橋通去雞地,即係放映會公園仔同鄉事委員會果邊,但小心雞地一帶都係黑社會範圍

3. 千祈唔好入村,圍村入面同九龍城寨冇分別,完全冇皇管,溶左你都冇人會知,我住附近都唔會亂行入去,圍村內同舊墟極多橫街窄巷,分分鐘住果到嘅人都記唔哂,何況一班外人,入村真係同送死冇分別,好易走散同俾人埋伏,小心到時班牛屎佬設局引人入村,千祈千祈千祈唔好入村!

4. 連登仔成日講連full gear黑警都唔驚,點會驚班牛屎佬,事實係牛屎佬的確係惡過黑警,黑警嘅武器同行動都受限於警隊,就算黑警唔跟足指引都不至於掉低警棍拎刀斬鳩示威者,但牛屎佬黑社會係完全冇底線,分分鐘連潑電油再點火都做得出,同埋我地到今時今日都未試過真係打殘黑警防線,最多都係打殘一兩隻落單狗,更何況加埋牛屎佬。各位巴打要認真研究下可以點樣對抗牛屎佬,我絕對唔建議大家同黑社會打近戰,就算打得贏,我地都一定有重大傷亡,

5. 經過721,大家應該好清楚元朗警署係隸屬黑社會,727當日極有可能再度上演警黑聯手嘅戲碼,如果打起上黎牛屎佬佔上風,黑警一定唔會出手調停,因為難得有人幫佢地清除眼中釘,黑警多謝佢地都黎唔切。如果係我地佔上風,黑警一定會介入保護班牛屎佬,阻止我地衝擊,分分鐘同班牛屎佬夾手夾腳大屠殺,所以請大家認真判斷係唔係一定要同牛屎佬正面交鋒先解決到問題

6. 唔好期望附近居民會好似沙田街坊咁出手相助,一黎元朗好多人都係深藍,二黎住得係鄉黑地頭,就算係自己友都未必敢伸出援手,因為怕日後俾人尋仇連累屋企人所以各位一定要做最好嘅準備同最壞嘅打算

7. 黑社會死個人同死隻蟻冇分別,過兩日又收過班新人補位。但我地唔同,我地每一個手足都好珍貴,一個都不能少我知大家都好嬲,但我求大家冷靜思考下點樣先可以係反抗黑社會嘅同時保障到各位手足嘅安全作為一個元朗人,見到大家咁有心黎救我地社區真係好感動,但對比起光復元朗,我覺得各位手足嘅安全先係最重要所以我請大家唔好同黑社會硬碰,諗下有冇其他辦法智取先啦

8. 見到有post話去圍南邊圍個牌坊同祠堂村公所,即係入左南邊圍個空地,其實果到已經係圍村範圍,仲要係凹左落去,得兩三個好窄嘅樓梯斜路出口,萬一果幾個出口被圍封,唯一撤退路線就得返入村向村另一邊走,上文已經講過入村有幾危險,唔重複再講。就算佢地唔逼你地入村,處於低位都好易俾人係高位掟野甚至放火,所以我真係唔建議大家入果塊空地。
和理非遊行,但係裝都必須帶!!
咁你去圍村門口唱聖詩 夠唔夠和理非?
呢個你夠唔夠膽行出黎做?
不要主動攻擊

但可大力還拖

我知大家都好嬲 我都好嬲

但為左大局

勇武不能冇腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞