727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
Bye
請善用起底功能
中聯辦,狗屋, 建制辦事處, 三個都係公權力機關
你衝擊佢地, 係反暴政
圍村, 同鄉會, 拳館係私人地方
你衝擊佢地, 係企圖擅闌私人地方, 食黑食黑
你唔係咁都分唔到下嘛
726 機場(和理非)
727 元朗 (反黑)
728 上環 (和理非 追究亂開槍責任)
84 將軍澳+港島西 (和理非)

每天 不合作運動
岩呀
一齊萬人遊行 一比牛屎飛差佬打 全部跪係到求佢地
光環贏晒呀
D盤戰士咪老點人,你打白衫最多坐幾年,縱火起碼10年,咁勇自己去做!
之前每次行動都係完咗和理非遊行/集會先開始
就算我哋對政權(警察)還手,都係因為佢哋郁手/逼狗入窮巷先,咁我哋還擊都有正當性
今次仲要係對著黑社會同平民,一嚟就衝講唔過去,但自衛就唔同講法

睇返暴力邊緣論,係用接近暴力手段引政權打壓從而獲得民眾支持
事實上由六月到而家,社會對暴力既接受程度已經高咗,沙田打狗都多人接受到
今次用錯暴力既話就會倒退返,之後勇武派再有行動都會失去支持

絕對要記仇,但唔好被仇恨拖後腿令呢場革命失敗
情況許可 夠人 有信心有把握下
佢突擊嘅撚預到咩
你出金鐘都有機會比人用子彈水炮車突擊啦
遊行目的大家唔同
我唔覺呢一刻仲要100%keep住做show要驚民意逆轉
上個禮拜佢地打人打到咁
入去覆桌天公地道
認同
放一萬個心啦
班警鄉黑大雜種上次重未柒夠咩?
佢焚緊啲咩?
Push
我會當公關show佔30%算
認同
727 係和理非燒村,入嚟投個票

[重開] [再投多次][純民意調查]仲燒唔燒村
https://lih.kg/1358088
警總中聯辦立法會都係暴政象徵 衝擊有用而且冇錯

但鄉村唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞