727 非常關鍵。唯一一次不能各自爬山

2314 回覆
8727 Like 392 Dislike
等睇樓主害死人
仲講道德高地,個日實有人比人打到仆街爆肛無人理,分分鐘有女示威者比人姦

你覺得呢戰重要唔見得軍政府唔會唔重視
呢次係用黑色恐怖威脅市民,佢要做既就係加強呢種恐怖,打散你整個運動和平同非勇武既支持者唔敢再出來

樓主講到和理非同道德高地會拯到蒼生咁,到時有人比人打比人姦你呢個最大力量點樣救人?到時相信你只心中一驚然後走人,而信左你既人就去受曬

呢場運動由頭到而家最大問題都係香港人心中既政治潔癖同道德枷鎖過重造成,你仲想叫人加重佢?

講到呢度忍唔住起左樓主底睇下,然後我就覺得信佢既人當日準備好後悔啦
push
就算你係和理非都請一定要有心理準備,準備好基本裝備

【727】唔好再討論和理非定勇武抗爭
https://lih.kg/1358129
我怕既係入元朗就比啲人好似721咁打撚到仆街
條題開宗明義唔各自爬山啦
好多晚都有屌
唔係見到d咩「鄉黑都有好人」、「唔好激嬲黑社會」
我都想慳返啖氣
清追下post, 幾十個手足講過比人打要還手
推,勇武自衛,而唔係勇武襲擊
727 和理優 不入村 不開波 會還拖

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
用破壞去宣洩憤怒 係呢一刻絕不理智

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
認同, 幫推~
還手都被人當搞事架啦
係就做盡佢 跪係度捱打啦

727可以自衛
但絕不能攻
到時真係要提防有鬼

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
細良提醒: 去元朗係反黑。不是光復!!
https://lih.kg/1356278

反黑出師有名,普羅大眾易接受,請勿主動衝擊
7·27 循呢個方向加 5大訴求啦

推,要做正義之師,無差別攻擊同黑社會有乜分別。重點係搞得到鄉黑無問題,但你點分個個係市民定鄉黑,最尾打錯人又輸民意。
屌,到底你有無追po
講左 去就以和理非態度去
如果對方郁手先
我地一定會還手
但只!限!對!方!郁!手!先!
岩呀 邊個衝邊個就係鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞